Kontakt ili oglas?Hvala ti...javi mi se da znam kome zahvaliti:*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontakt ili oglas?Hvala ti...javi mi se da znam kome zahvaliti:*
koliko stara slika
Znamo se?Kontakt ili oglas?
Vi ste sonja?Znamo se?
Jel može brojHvala ti...javi mi se da znam kome zahvaliti:*
jesmoVi ste sonja?
Može kontakt,želio bi da se upoznamo
još ga nemaššš??? pa kako je to moguće:OMože kontakt,želio bi da se upoznamo
još ga nemaššš??? pa kako je to moguće:O
0977461854, javi se smsom i ovim nickom ....ostali koji ćete se poslužiti brojem...porukom molim...hvala na pažnjiMože kontakt,želio bi da se upoznamo
Ajmo najbrži prst. Samo se nemojte zaboravit potpisat sa luxcro )0977461854, javi se smsom i ovim nickom ....ostali koji ćete se poslužiti brojem...porukom molim...hvala na pažnji
kao da to meni nije palo na pamet...ne brini, neće mi nitko proći pod radarom hvala na brizi ;PAjmo najbrži prst. Samo se nemojte zaboravit potpisat sa luxcro )
Brinem za sebe, ne za tebe. Ne odg na poruke. Đabe sam tipkaokao da to meni nije palo na pamet...ne brini, neće mi nitko proći pod radarom hvala na brizi ;P
sarkazam bejb...hoćeš i ti pass za poruku? show me what ur made ofBrinem za sebe, ne za tebe. Ne odg na poruke. Đabe sam tipkao
0977461854, javi se smsom i ovim nickom ....ostali koji ćete se poslužiti brojem...porukom molim...hvala na pažnji
Popokatepetl0977461854, javi se smsom i ovim nickom ....ostali koji ćete se poslužiti brojem...porukom molim...hvala na pažnji
bemti državu, ne mozes ni na kurve bez dobre "veze"sarkazam bejb...hoćeš i ti pass za poruku? show me what ur made of
Kako se može upoznati. Zanima me susret i druženjeMože kontakt,želio bi da se upoznamo
Pošalji brojKako se može upoznati. Zanima me susret i druženje
Dobro dečko kaj je s tobom?Daj se skoncentriraj malo prije nego pišeš nekaj…Pošalji broj
vidiš kak mi je...a takvih koš i jošDobro dečko kaj je s tobom?Daj se skoncentriraj malo prije nego pišeš nekaj…
Broj ti je napisan skoro na početku teme,sad maloprije ti je opet napisan od strane osobe o kojoj se radi u ovoj temi…
Majke mi,trebalo bi uvesti test inteligencije prilikom učlanjenja na forum…
Znam da nije lako,teška je to lova…a najteza za psihu…vidiš kak mi je...a takvih koš i još
mašala...ne objašnjavam ja puno, ali stojim iza onoga što kažemZnam da nije lako,teška je to lova…a najteza za psihu…
Kako mutavom objasniti da je mutav,kad ni on sam ne zna to…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|