Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala,u subotu i jučer urnebes,krcato na plaži,poslije krcato na partiju u baru,a kažu da je bilo ludilo i u anakondi(nisam bila)Nicoleta 37 ima li šta na punti ti si ni naj pouzdanija i naj iskrenija?
Jel i dalje hrpa drkadzija koji se ko ose okupe oko para koji se počne imalo dirati i zabavljati? Prošle godine je bilo negledivohvala,u subotu i jučer urnebes,krcato na plaži,poslije krcato na partiju u baru,a kažu da je bilo ludilo i u anakondi(nisam bila)
Hvala Nicoleta baš si draga !hvala,u subotu i jučer urnebes,krcato na plaži,poslije krcato na partiju u baru,a kažu da je bilo ludilo i u anakondi(nisam bila)
A šta misliš?Jel i dalje hrpa drkadzija koji se ko ose okupe oko para koji se počne imalo dirati i zabavljati? Prošle godine je bilo negledivo
mislim malo nejasno pitanje,pa te drkađije su tamo folklor i puno žena parova koriste njihove "usluge"Jel i dalje hrpa drkadzija koji se ko ose okupe oko para koji se počne imalo dirati i zabavljati? Prošle godine je bilo negledivo
Na kraju krajeva nema smisla sve stavljati u isti koš...naravno da ima agresivnih idijota..ali su u manjini.Ja obično stojim sastrane.Čak je bilo situacija da sam iako sastrane stajao bio pozvan od strane nekih parova..tako da netreba toliko dramatizirati oko toga.mislim malo nejasno pitanje,pa te drkađije su tamo folklor i puno žena parova koriste njihove "usluge"
Jesi obrijala brkove?mislim malo nejasno pitanje,pa te drkađije su tamo folklor i puno žena parova koriste njihove "usluge"
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|