Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona je deblja al mislim da su ok ljudiKoliko vidim na smokvi oglasi neki par traži stalon punta križ i pojedinca al navodno su nešto deblji
Ma party je tamo cijeli dan...navečer je više za parove iako je na plaži do bara aktivno...je bio tko kad na partyu u baru na plazi?
Jel ima i danas sta?Ma party je tamo cijeli dan...navečer je više za parove iako je na plaži do bara aktivno...
Moj frend ide svako tolko reko je da je ok imas broj od kakve da odrađuje ako ne hvala svakakoMOže li netkto je bio ovih dana tamo malo opisati kakva je situacija. Da li je sve mirno na plaži ili ima da se parovi poseksaju i slično. Išao bih sa dragom tamo ali ako su sve starci ili muški onda mi glupo. Znam kada sam bio predvečer prije nekoliko godina jedna ženska na deset muških. Ono skupina perveznjaka.
Ciao moze neki kontakt da se bolje upoznamo imas whatssap mozdaPozz, volila bi sredinom srpnja do punte Križ.. Jel ima koji momak u 30-ima (il' dva hehe ili par..) s iskustvom da mi pravi društvo, može se javit porukom.. Ciao
Ciao moze neki kontakt da se bolje upoznamo imas whatssap mozda
Hej jesi tu vidim nema odgovoraCiao moze neki kontakt da se bolje upoznamo imas whatssap mozda
Srđane, taman si nekoliko predrasuda o bosancima potvrdioHej jesi tu vidim nema odgovora
Sorry ne bi broj objavila, al možes na mail se javit..Hej jesi tu vidim nema odgovora
evo ti Srđane! Navali!Hej jesi tu vidim nema odgovora
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|