Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaj je to 3b? Ne baca mi welness u Zg pod tim nazivom.Decki pitanje!!Jel bio ko u wellnes 3b u zg??Ako imo ko kakva iskustva neka napise,planiramo tamo otici!!!
Jbg krivo gledas nema na googlu moras znat di pogledat,to ti je swing club u Dubravi kod gradenaKaj je to 3b? Ne baca mi welness u Zg pod tim nazivom.
Daj adresu, ako je legalno ja ću sutra otići pa ću ti napisati kako je bilo.Jbg krivo gledas nema na googlu moras znat di pogledat,to ti je swing club u Dubravi kod gradena
Legalno je sve samo rade vikendom a za ulaz se moras najaviti,subotom je ulaz za parove a petak i nedelja za sveDaj adresu, ako je legalno ja ću sutra otići pa ću ti napisati kako je bilo.
Ok, najavit ću se ako mi daš neki kontakt. Hvala.Legalno je sve samo rade vikendom a za ulaz se moras najaviti,subotom je ulaz za parove a petak i nedelja za sve
Tamo imas kontakt na njihovoj stranici imas broj od lika nazovi ga i dogovori,ja sam dogovorio u subotu kad je ulaz za parove,ali sam samo htio pitat jel bio tko tu od ekipe da napise dojmoveOk, najavit ću se ako mi daš neki kontakt. Hvala.
Ček, ti si dogovorio i ne želiš mi dati broj već me navodiš da se regam na tam nekim stranicama? Ma daj.Tamo imas kontakt na njihovoj stranici imas broj od lika nazovi ga i dogovori,ja sam dogovorio u subotu kad je ulaz za parove,ali sam samo htio pitat jel bio tko tu od ekipe da napise dojmove
Stari sve 5 neda mi se dalje dobio sam saznanja o tom u privat poruci,lpČek, ti si dogovorio i ne želiš mi dati broj već me navodiš da se regam na tam nekim stranicama? Ma daj.
Al ga drobite. Možda neka privatna zabava, al da je baš swinger klub,mialim ono, nema šanse.Stari sve 5 neda mi se dalje dobio sam saznanja o tom u privat poruci,lp
Jbg ni ja nisam vjerovao dok nisa cuo od drugih i vidio slike na starniciAl ga drobite. Možda neka privatna zabava, al da je baš swinger klub,mialim ono, nema šanse.
Ako je legalno i često već bi se naveliko pričalo o njima. Mislim ono, reklama uvijek dobro dođe za posao. Ja kad želim u Njemačkoj u neki swinger klub nađem njihov broj na stranici kluba.Jbg ni ja nisam vjerovao dok nisa cuo od drugih i vidio slike na starnici
Jbg ni ja nisam vjerovao dok nisa cuo od drugih i vidio slike
E moj poajdo 3b
Inače kada utipkaš u tražilicu b3 ili 3b uvijek ti nešto izbaci ako to postoji. Evo primjer.A ne b3
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|