Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ,nije nista extra al ono za prvi put bude ti oke.. za svoje godine solidno izgledaPozdrav,
Imam 18 godina i htio bi se malo 'ispraksirati'. Jel zna neko tko radi sa mladima i neiskusnima? Zainteresiran sam za sve, cak i u troje, probao bi razne fetishe i nemam problema sa time.
Kolko ima godina i kolko trazi?Ona ,nije nista extra al ono za prvi put bude ti oke.. za svoje godine solidno izgleda
Pa pise ti u oglasuKolko ima godina i kolko trazi?
Znam ja jednega sta ti radi s mladima i neiskusnima. I on ti isto nema problema s timePozdrav,
Imam 18 godina i htio bi se malo 'ispraksirati'. Jel zna neko tko radi sa mladima i neiskusnima? Zainteresiran sam za sve, cak i u troje, probao bi razne fetishe i nemam problema sa time.
200 kn a 300 sa analnimKolko ima godina i kolko trazi?
Dobro jutro. Nemoj se ljutit ali mali ne trazi tetu. Njega interesira tetak za prvi putTa teta je jos u igri??
Iskreno ..
Bolje ne ..za prvi puta
A ima oko 6 banki, 200 pol sata, 300 s analnim, mozes dogovorit neke fetise.. Msm komunikativna je dosta pa ti zato velim za prvi put, pusi s kabanicom, ima velike pepeljarke to je jedina manaKolko ima godina i kolko trazi?
Je li se ti to zajebavaš i momku preporučavaš tu staru babu? Ta "profesorica" Lucija mu može biti baba po godinama (65+).Ona ,nije nista extra al ono za prvi put bude ti oke.. za svoje godine solidno izgleda
Za nevine momke preporučavam ovu curu:Pozdrav,
Ak se zagledas malo bolje u nozne prste ispod carapa i cipela, vidit ces da babac ima na palcu kurje oko.Je li se ti to zajebavaš i momku preporučavaš tu staru babu? Ta "profesorica" Lucija mu može biti baba po godinama (65+).
Najbolje ženske za jebati su rane tridesete, nisu više balavice, a dobro izgledaju.
Ako ode do te "profesorice" zgadit će mu se pička za sljedećih 10 života. Ja sam se samome sebi gadio poslije. Imao sam osjećaj da jebem vlastitu mater. Bljak.Ak se zagledas malo bolje u nozne prste ispod carapa i cipela, vidit ces da babac ima na palcu kurje oko.
hahaah tad sam jos bio mlad u ovom sportu, jebiga skupi se iskustva hahahahJe li se ti to zajebavaš i momku preporučavaš tu staru babu? Ta "profesorica" Lucija mu može biti baba po godinama (65+).
Najbolje ženske za jebati su rane tridesete, nisu više balavice, a dobro izgledaju.
Zanima me da li je Iva komunikativna, ono da se može s njom popričati, i koja je cijena?Za nevine momke preporučavam ovu curu:
Zgodna Nova
Atraktivna i elokventna Iva 28g/174/63/3 Isključivo za kulturnog i situiranog gospodina! Diskrecija i higijena 100%.…www.oglasnik.hr
A prvi put i ne mora biti nužno seks. Za početnika je dobra i ručna masturbacija i body-body.
Ova ti radi body-body i ručnu masturbaciju. Uzmi ovu, njene su slike, lijepa je i ugodna, mlada.
Masaža
Nudim senzualne body masaže. Privatni prostor luksuzno uređeno, uredno, čisto i dezinfecirano! Parking, diskrecija i…www.oglasnik.hr
To je bivša Pamela, solidna i zgodna cura. Evo ti recenzije od kolege Old&Ugly-ja:Zanima me da li je Iva komunikativna, ono da se može s njom popričati, i koja je cijena?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|