Provjerene agencije na EGE

mikulicsven

Well-known member
Pozdrav ekipa. Na EGE uglavnom idem kod independent cura iako ako piše independent ne znači da nije agencija u pozadini. No omjer na EGE nekad zna bit 50:50 kad su u pitanju independent cure i cure iz agencija.

Nekad je na EGE bilo par agencija čije sam usluge često koristio npr vodka agency i crazy drive club. Te dvije više ne posluju u Hrvatskoj. Bar ja ne vidim da su im ženske tu.

Koristite li usluge agencija? Da li su im slike i opisi usluga točni i da li su cure OK? Koje su vam najdraže agencije? Za koje možete reći da su vam "provjerene"?
 
Stari moj, u zadnje 3 godine sam bio kod blizu troznamenkastog broja cura i mozda 3-4-5 su bile independant, a i te koje jesu ne moraju znaciti da valjaju, evo 2 su mi bile neke napusene narkomanke.
 
Možda nisi shvatio pitanje. Znam ja da većina njih ima pimpove tj. "agente". No, mene zanimaju provjerene agencije koje se ne skrivaju iza "independent" oznake. Dakle baš provjerene agencije sa stvarnim curama. Naveo sam dvije agnecije koje su bile OK. Ima li itko preporuku agencije?
 
Ne sjecam se kad sam zadnji put bio kod cure koja je na EGE oglasena preko agencije. Cak mislim i da nije toliki problem u netransparentnoscu. Puno njih iako drze oglase cura koje vise nisu aktivne, kad im se javis na whatsapp i trazis slike, posalju ti slike cura koje su stvarno u gradu.

Cesto se javim agencijama, bas zato sto znam da cesto puta uopce nece biti na EGE cura koja je stvarno tu, pa me zanima sta ima u ponudi. Ali uvijek kad posalju slike, to bude neka prosjecna cura.

Nekako mi logika nalaze da ako posalju slike neke druge cure, onda bi ona trebala biti tamo. Jer ako navlace s nekom random curom, koja je poanta da salju slike neke druge cure? Lakse bi im bilo poslat mi na whatsapp sliku iste fake cure koja je i na EGE.

Bude i dosta agencija koje imaju 5-6 cura oglasenih na EGE, a zapravo je od tih 5-6 samo jedna ili dvije u gradu. I to uglavnom budu one najlosije iz EGE ponude. Kad trazim specificno tu neku za koju sam se zagrijao, uvijek kazu da nje nema. Tako da opet, ako im je u cilju navuci me da dodem, slagali bi me i rekli bi mi da je dostupna ta cura koju ih trazim.

Tako da rezime, sve agencije su nepouzdane po pitanju oglasenih cura na EGE, ali su po mojoj procjeni sve jako pouzdane nakon sto im se javis i trazis da posalju ponudu.
 
Tako da rezime, sve agencije su nepouzdane po pitanju oglasenih cura na EGE, ali su po mojoj procjeni sve jako pouzdane nakon sto im se javis i trazis da posalju ponudu.
Ima smisla sve si reko. Pod uvjetom da onda ta sa slika koje pošalju bude tamo i da slika nije previše fotošopirana. Hvala ti u svakom slučaju
 
Ima smisla sve si reko. Pod uvjetom da onda ta sa slika koje pošalju bude tamo i da slika nije previše fotošopirana. Hvala ti u svakom slučaju

E vidiš da to si dobro rekao, na to sam i zaboravio. Evo iskopao sam konkretan primjer:


To je već prošlo nekoliko mjeseci, tako da vrlo vjerovatno ova više ni nije u Zagrebu. Javim se, agencija potvrdi da je u Zagrebu, pošalje mi i neke slike koje nisu na EGE. Dođem, ono cura uživo nema veze s onim što je na slikama. Em su fotošopirane, em izgleda barem 5 godina starije. Okret i lagano doma.

Sad kad razmišljam stvarno sve te slike koje agencije šalju uglavnom i izgledaju dosta fotošopirane.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh