Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeJel mislite da bi Lucija htjela s dvojicom?
Bio sam ovo ljeto više iz razloga da vidim kakva je... ženska je definitivno na samom zalasku karijere.Mislim da ovaj klasik od profesorice zasluzuje neke recenzije, usput mozete li mi reci di je sada i dal je netko bio u zadnje vrijeme?
Nije loše za otići ako želite nešto ozbiljnije a iskusno za pod jaja.Mfs znaci s obzirom na ponudu nije lose cak i otic
Jer joj se manje cuje pica,guza i noge?Bio sam ovo ljeto više iz razloga da vidim kakva je... ženska je definitivno na samom zalasku karijere.
Dobar je prvi dojam jer je dobro pokvarcana i uvijek u nekom erotskom rublju....oral dobar, akcija isto, apartman sasvim ok.
Jel to Lucija?Sexy plavuša ! !
Sexy plavuša opustiće Vas i uljepšati Vam dan u ugodnoj atmosferi. Klimatiziran prostor. Molim bez SMS-a i skrivenih…www.oglasnik.hr
4 glavi,okreni na trbuh i deri babcaJe ja isto namjeravam ici
Da jel guza jedino na njoj valja,cice tak tak,faca gabor i ima oko stopala i ten skvarcani...Najbolje ju je s guza.
JeJel to Lucija?
Nije bas gabor, ima puno gorihDa jel guza jedino na njoj valja,cice tak tak,faca gabor i ima oko stopala i ten skvarcani...
Ima gorih u faci al ajde polugabor je a to nadomjesti kad se naprci i vidis skvarcanu dobru guzu od babca 55-60gNije bas gabor, ima puno gorih
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|