Prijetnje nekih likova

Kristianss07

New member
Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku. Kad je napisala da samo prima cash i da joj se uplati a bon umro sam od smijeha i rekao da me ne zanima.. Ugl danas dobivam poruku sa svojim imenom prezimenom, adresom vjerojatno su broj nasli na t comu i kao da se javim da rijesimo sta imamo ili dolaze na adresu. Javim se i pocele neke prijetnje ovo ono da nikad vise ne zovem ovaj broj i vjerojatno su htjeli izvuci neke pare jer su krenuli i dalje nesto pricati ali sam ih prekinuo rekao ok, pozdrav i prekinuo poziv. E sad mene zanima da li da shvatim ovo ozbiljno i kontaktiram policiju ili je cisti blef. Ne znam jel se to jos nekome desilo?

Kažeš da ti znaju adresu i ime i prezime ja nebi mirno spavao iskreno. I otišao bih na policiju definitivno.

Dakle jucer sam poslao whatsapp poruku nekoj na oglasniku. Kad je napisala da samo prima cash i da joj se uplati a bon umro sam od smijeha i rekao da me ne zanima.. Ugl danas dobivam poruku sa svojim imenom prezimenom, adresom vjerojatno su broj nasli na t comu i kao da se javim da rijesimo sta imamo ili dolaze na adresu. Javim se i pocele neke prijetnje ovo ono da nikad vise ne zovem ovaj broj i vjerojatno su htjeli izvuci neke pare jer su krenuli i dalje nesto pricati ali sam ih prekinuo rekao ok, pozdrav i prekinuo poziv. E sad mene zanima da li da shvatim ovo ozbiljno i kontaktiram policiju ili je cisti blef. Ne znam jel se to jos nekome desilo?
Jel ti broj na bonove ili pretplatu?

Iako se nista ne desava, to je bilo prije jedno 2 sata.. tako da je vjerojatno samo blef da izvuku neke pare. Meni je cudno da se to ovdje jos nikome nije desilo, bio sam siguran da je netko imao slicno iskustvo, ali presmijesno je na sta je oglasnik spao, na desetke prevaranata koji na sve nacine pokusavaju izvuci pare cak i prijetnjama. I jebeni oglasnik koji dopusta takve oglase, treba ih bojkotirati jer su smeca svi od reda

Iako se nista ne desava, to je bilo prije jedno 2 sata.. tako da je vjerojatno samo blef da izvuku neke pare. Meni je cudno da se to ovdje jos nikome nije desilo, bio sam siguran da je netko imao slicno iskustvo, ali presmijesno je na sta je oglasnik spao, na desetke prevaranata koji na sve nacine pokusavaju izvuci pare cak i prijetnjama. I jebeni oglasnik koji dopusta takve oglase, treba ih bojkotirati jer su smeca svi od reda
Cudno ti je sto su ostali dovoljno pametni da ne koriste registrirane brojeve?

E onda ne znam ali ja nebi mogao mirno spavati kad bi mi rendom likovi znali ime i prezime i adreseu gdje živim. A koji su broj imali HR ili strani?

Mozes, ali i dalje si idiot.
Cudno ti je sto su ostali dovoljno pametni da ne koriste registrirane brojeve?
Sinko prvo i osnovno,moze imati decko registriran broj mobitela,ali ima opcija da se to sakrije da je nedostupno nama,drugo i osnovno kako je dosao do imena prezimena i slicno sad se mozemo igrati detektiva istrazitelja,vise je tu nacina. Ako nije sakrio broj mobitela njegov propust,ali ako je onda ti koji su dali sve podatke ne rade svoj posao kako treba,to treba sankcionirati.
A to sto ti mislis da si pametan,vrijedajuci i sta ja znam treba te samo lijepo ponovno preodgojiti. Uostalom po svojim komentarima se evidentno vidi tko si i sta si. Pozdravi i sad vozi odakle si ispuzao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh