Prerana ejakulacija

Anoniman26

New member
Prije svega molim Vas unaprijed bez nepotrebnih šala i zajebavanja. Imam 26 godina, i borim se sa problemom prerane ejakulacije. Ponekad se desi da prije nego sto udem u zensku svrsim, znate i sami da se taj osjecaj ne moze bas lako kontrolirat. Znalo se desit da svrsim i sa 60-70% erekcije. Molim Vas da mi pomognete, date neke savjete, podijelite svoja iskustva i razmisljanja. Hvala svima :)

Samo pomisli na zelju markic

stock-photo-eljka-markic-43203.jpg

Prije svega molim Vas unaprijed bez nepotrebnih šala i zajebavanja. Imam 26 godina, i borim se sa problemom prerane ejakulacije. Ponekad se desi da prije nego sto udem u zensku svrsim, znate i sami da se taj osjecaj ne moze bas lako kontrolirat. Znalo se desit da svrsim i sa 60-70% erekcije. Molim Vas da mi pomognete, date neke savjete, podijelite svoja iskustva i razmisljanja. Hvala svima :)
Koliko ti je tako dugo? Je li od početka tako ili je nedavno počelo? Događa li ti se isto i kad se samozadovoljavaš ili samo kad si sa ženskom? Najčešće problem bude psihičke naravi i može se, vjerovao ili ne, riješiti psihoterapijom. I ne, ne mislim na bilo kakve tablete. Iskreno, savjetovao bi ti da potražiš stručnu pomoć, prvo od doktora opće prakse koji će te znati uputiti gdje i kako dalje. Pretpostavljam da ti je neugodno pričati uživo s nekim o tome, ali svaki problem ima svoje rješenje. A razne magične tablete i sično nisu rješenje jer su prevara. Najčešće je sve u glavi, a kad se to shvati onda je lako i problem riješiti-

Slozen i tezak problem. Dapoxetine pomaze,donekle. Kako god nema nista drugo ili bolje. Moze isprovocirat i tkz.psiholoski paradox. Ako ti jednom doista pomogne onda to moze biti i prekretnica u smislu da problem nestane. Uglavnom radi se o psihickoj strukturi koja se manifestira i na podrucju spolnih odnosa. Sto god poduzmes nema pomoci i znaci da si na krivom putu. Redovan sex ali kako doci do njega s tim problemom!? Vec imas iskrivljenu percepciju sexa i sve to treba dovesti u red,resetirati. Itd itd.

Ja sam neko vrijeme koristio gumeni prsten radi odgode ejakulacije. Ima u sex shopovima za kupiti. Učinkovitost tako tako, pomaže, ali samo donekle.

Prestani se samozadovoljavati ako se samozadovoljavas. To navodno radi dosta veliki problem.

To je zaista najgori problem koji možemo imat, ali sigurno i sam sebi nabiješ paniku jer stalno razmišljaš o tome tokom i prije seksa... Glava je veliki problem, ali isprazni se prije odnosa 1-2 puta i trebalo bi već biti bolje. Ako ti djevojka radi pritisak zbog toga to je još gore i ta veza gotovo i nema budučnost, nije da copram, ali jbg....

To je zaista najgori problem koji možemo imat, ali sigurno i sam sebi nabiješ paniku jer stalno razmišljaš o tome tokom i prije seksa... Glava je veliki problem, ali isprazni se prije odnosa 1-2 puta i trebalo bi već biti bolje. Ako ti djevojka radi pritisak zbog toga to je još gore i ta veza gotovo i nema budučnost, nije da copram, ali jbg....
Po meni,taj se problem ne moze rijesit razmisljanjem o njemu,niti piduzimanjem bilo koje aktivnosti koja bi proistekla iz tog razmisljanja.Nemozete vi razmisljanjem postici da vam krv prestane teci ili srce prestane kucati. Zajebano. Ako te moze malo utjesiti,a znam da ne moze,svaki peti muskarac ima taj problem,u vecoj ili manjoj mjeri

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh