Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma samo neka pomogne.....Hvala ti na pomoci. Ako obavi posao javljam se i ispunjavam obecano
To je to negdje se prodaje pod nazivom macun med negdje kao dizalica tako se kod nas u Bosni u apotekama zove ali kad pogledaš sastav identičanMacun med sa aditivom sildenafil - turska posla.
Ako si kupovao na tzv. crnom tržištu velike su mogućnosti da su ti podvalili. Zato je najbolje otići svom liječniku po recept i to je to. Ja sam imao iskustvo u Bih da sam naručio viagru i ništa se nije desilo i poslije toga drug mi iz apoteke uspio dati jednu tabletu i kita kao kamenPoz. Ja sam kupio dapoxetin kako bih mogao duže izdržati... Ali,kada god sam popio,ništa,ali baš ništa nije vrijedilo...Kod mene to očito nema utjecaja...Što drugo probati?
čovjek priča o dapoxetinu, koji se u Hr ne prodaje, i u originalu je priligy od branda organon, sluzi za bolju kontrolu preuranjene ejakulacije, a ne za erektilnu disfunkciju/ pospjesivanje performansiAko si kupovao na tzv. crnom tržištu velike su mogućnosti da su ti podvalili. Zato je najbolje otići svom liječniku po recept i to je to. Ja sam imao iskustvo u Bih da sam naručio viagru i ništa se nije desilo i poslije toga drug mi iz apoteke uspio dati jednu tabletu i kita kao kamen
Znam za šta se koristi taj lijek za koji je čovjek pitao a ja sam samo naveo primjer koji se meni desio zato kažem da i njemu nije neko taj njegov lijek podvalio pod tim nazivom a dao mu tablete koji su možda obićni vitamini. Na internetu ima sigurno i poštenih ljudi koji se bave time i prodaju onako kako i jestčovjek priča o dapoxetinu, koji se u Hr ne prodaje, i u originalu je priligy od branda organon, sluzi za bolju kontrolu preuranjene ejakulacije, a ne za erektilnu disfunkciju/ pospjesivanje performansi
Osobno ga koristim i meni super radi, kao i nekolicini ljudi oko mene
Također sto se tiče same kamagre kao kamagre, moj stav je da je ona nazadan proizvod i da iz grupe sildenafila, koji je djelatna tvar u Kamagra gelu, ima boljih proizvoda za isprobati
Ako netko treba neku uputu oko toga svega može mi se slobodno javiti u Box i vrlo rado ću ljudima objasniti oko korištenja, mjera opreza a može i pomoć u nabavci
Bitno je biti informiran i pametno uzimati![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|