Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je kamagra šumeća najbolja, probaj sa timeNedavno sam naručio kamagra gel, pakiranje od 7 komada, ali nije mi učinak isti kakvog ga pamtim prije 3-4 godine kad sam zadnji put koristio.
Prije par godina bi od jedne doze gela kurac stajao idućih 6-7 sati bez problema, i to bi se digao da mi je izgledalo da nije moj, kondomi bi pucali, 2-3 puta zaredom bez problema, jaka glavobolja nakon toga.
Ovo sada nije ni blizu, nakon prvog puta jedva se digne, učinak je puno slabiji. Pakiranje izgleda originalno, ima naljepnice i holograme... Isti proizvod, gel 100 mg.
Kakva su vaša iskustva?
Brzo pucam, zato i pitam haha nije uvijek slucaj, nekad se iznenadim sto se vec nisam ispuco, al jebiga nekad umocim i za minutu gotovo…To je za one koji brzo "pucaju"...
Nemreš svršiti, već je i njoj i tebi muka![]()
I ja svima pokusavam objasniti da u tom medu ima sildenafila, vjerovatno dobar fol da se isti pokusa distribuirati legalno kao prehrana ... zaobilazis milion provjera, dozvola i certifikata , jer med niko ne smatra kao farmaciju, tako da se jedno vrijeme prodavao i na benzinskim pumpama, ne znam ima li jos uvijek. Mada ima nekih koji kazu da im je taj med ok, probao sam i meni je isto bezveze.Taj macun med je tursko sranje. Stavili su unutra male doze sildenafila plus obican med i to je to, realno placebo efekt.
To nije nikakav problem jer svršavaš.Pozz, imam 30 godina i desava mi se da svrsim za 2 min, sta mi preporučujete da uzemem da mi pomogne?
prerana ejakulacija,i to je problem isto...To nije nikakav problem jer svršavaš.
gdje su uspio to nabaviti?meni je kamagra šumeća najbolja, probaj sa time
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |