Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje to?Jel se nekome desilo da je policija pozvonila na vrata, i nakraju su ušli jer ih je ženska pustila, dok ste bili kod neke?
ne, jel tebi?Jel se nekome desilo da je policija pozvonila na vrata, i nakraju su ušli jer ih je ženska pustila, dok ste bili kod neke?
tebi bi u stan mogao upasti na silu i komunalni redar, inkasator htv-a, poštar, djelatnik čistoće........ prouci zakon o policijskim poslovima Čl 74Nemas ti sta tu ne pustit jednom su dosli na vrata zbog svade sa zenom on im poceo srat di im je nalog i oni ga presavili i srusili na pod
To sto ti pricas je jedno a praksa je drugo ja ti kazem sta su napravili covjeku kad se poceo pravit pametantebi bi u stan mogao upasti na silu i komunalni redar, inkasator htv-a, poštar, djelatnik čistoće........ prouci zakon o policijskim poslovima Čl 74
Aha, sad me zanimaju posljedice.ne, jel tebi?
Pa reci malo više detalja kak je to izgledaloAha, sad me zanimaju posljedice.
koga,čega..nalogNemas ti sta tu ne pustit jednom su dosli na vrata zbog svade sa zenom on im poceo srat di im je nalog i oni ga presavili i srusili na pod
tako bi to trebalo ic ali ne ide uvijek pogotovo ako nema svjedoka kamera itd onda oni rade sta hoce ne svi ali ima ihkoga,čega..nalog
Budem, ali nakon što sve prođe.Pa reci malo više detalja kak je to izgledalo
frende, nemoj meni pricati o praksi, mislim, znaš na kaj mislimTo sto ti pricas je jedno a praksa je drugo ja ti kazem sta su napravili covjeku kad se poceo pravit pametan
Normalno ako se radi o obiteljskom nasilju koje je u tijeku, ili ako se događa neka radnja kojom se neposredno ugrožavaju osobe ili imovina ili ako postoje indicije odnosno činjenice koje ukazuju da bi se nešto slično moglo dogoditi policija može ući u stan ili prostor bez naloga.frende, nemoj meni pricati o praksi, mislim, znaš na kaj mislim
Budem, ali nakon što sve prođe.
zasad. u pripremi je zakon po švedskom modelu, a to je da će od sad kažnjavati klijente.Sta ce ti bit? Nece ti bit nista...to nije kaznemo djelo s tvoje strane.
Ne moze, mislim moze ali onda sve pada na sudu. Kakve su ovo gluposti, policija na zalost ne rijesava debile koji su 100x pretukli zenu i kasnije je i ubili, sad ce obilazit kurve kad je klijent unutra. Rekao bi da svakako znaju prioritete kad bi to bilo istinaNormalno ako se radi o obiteljskom nasilju koje je u tijeku, ili ako se događa neka radnja kojom se neposredno ugrožavaju osobe ili imovina ili ako postoje indicije odnosno činjenice koje ukazuju da bi se nešto slično moglo dogoditi policija može ući u stan ili prostor bez naloga.
A sta imas rec
Jednostavno je,
Jeba si kurvu i dosla policija..
Sta ce ti bit? Nece ti bit nista...to nije kaznemo djelo s tvoje strane.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|