Pohotna kučka

Jeste ona dobra i sve to...mit o njoj stoji ali 100e za sat sa ženom koju je pregazilo na stotine muškaraca može da ti samo neko ko je zna pa kaže ajde nema veže.

Jeste ona dobra i sve to...mit o njoj stoji ali 100e za sat sa ženom koju je pregazilo na stotine muškaraca može da ti samo neko ko je zna pa kaže ajde nema veže.
ne slažem se..... naime, u pitanju je i kvaliteta usluge. Iako nisam nikada bio sa navedenom damom, ukoliko znaš da ćeš dobiti kvalitetnu uslugu onda ćeš platiti koliko traži, naravno ukoliko ti to nije puno. Nema to veze sa brojem muškaraca jer bilo koju prostituku su generalno pregazile na tisuće muškaraca...

Ja sam bio sa njom tri puta. Imam iskustva sa prostitutkama i svakako se slažem da je njena usluga vrhunska. Hteo sam reći da se na njoj vide tragovi burnog života, kao da se decenijama svakome maksimalno davala i da je naprosto istrošena. Nema nove klijente jer se ljudi na prvu razočaraju kad je upoznaju i radi samo sa starim klijentima. Zao mi je da regijon izgubi takvu kurvu ali...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh