Sta si joj radio kad si to uspeo?Ja sam bio jučer kod nje u Osijeku. Jest da sigurno ima 5 banki, ali to je stvarno zanimljivo iskustvo. Prvi puta u životu sam 2x svršio u 30 min.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si joj radio kad si to uspeo?Ja sam bio jučer kod nje u Osijeku. Jest da sigurno ima 5 banki, ali to je stvarno zanimljivo iskustvo. Prvi puta u životu sam 2x svršio u 30 min.
Samo se stalnima javljaOna ne radi sa novima vise? Posto nigde ne vidim broj.
Jel znaš gdje je?Jeste ona dobra i sve to...mit o njoj stoji ali 100e za sat sa ženom koju je pregazilo na stotine muškaraca može da ti samo neko ko je zna pa kaže ajde nema veže.
ne slažem se..... naime, u pitanju je i kvaliteta usluge. Iako nisam nikada bio sa navedenom damom, ukoliko znaš da ćeš dobiti kvalitetnu uslugu onda ćeš platiti koliko traži, naravno ukoliko ti to nije puno. Nema to veze sa brojem muškaraca jer bilo koju prostituku su generalno pregazile na tisuće muškaraca...Jeste ona dobra i sve to...mit o njoj stoji ali 100e za sat sa ženom koju je pregazilo na stotine muškaraca može da ti samo neko ko je zna pa kaže ajde nema veže.
PotpisujemVi koji niste bili s njom... mozete pricati sta hocete...
S njom sat vremena kao cijela noc s drugim amaterkama
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |