Pa kako ti je bilo sa tom?Pa nezz. Moguće da je onda ta Ivona bila .Poslje tek na kraju susreta kad sam ja odlazio pohotna dosla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako ti je bilo sa tom?Pa nezz. Moguće da je onda ta Ivona bila .Poslje tek na kraju susreta kad sam ja odlazio pohotna dosla
Ne mogu procjenit jer čim ja stavio kondom krenulo sve nizdbrdo vjv bi bilo dobro .Pa kako ti je bilo sa tom?
Ne volis sa kondomom? Jbg to je nesto osnovno sto bi trebao koristiti sa kurvom,posebno ovakvim sto rade na traci.Ne mogu procjenit jer čim ja stavio kondom krenulo sve nizdbrdo vjv bi bilo dobro .
kad stavim kondom padne mi . Nezz još nisam imao priliku probat invisble ili durex nude ili tako te tanje . Ovo je bio ili original ili extra Safe ne sjećam se koji točnoNe volis sa kondomom? Jbg to je nesto osnovno sto bi trebao koristiti sa kurvom,posebno ovakvim sto rade na traci.
Slažem se!!! Ali veruj mi da je Pohotna čista u svakom smislu i samim tim bezbedna, poznajem je ali preventive nikad dosta!Ne volis sa kondomom? Jbg to je nesto osnovno sto bi trebao koristiti sa kurvom,posebno ovakvim sto rade na traci.
I meni, ali nisam mogao nažalostSumnjam jer meni je, ali nisam bio u Zg
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|