Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je to ista drugog NickaJe li mozda bio neko, iskustva?
Oko 38 godina prava zdrava puca ,zgodna higijena na nivou,dobro puši to joj je glavni adut,profesionalkaMislim da je to ista drugog Nicka
Kakvih sve naivaca ima pa nije čudo kako prevaranti imaju posla.... Baš mi je drago da ti je kopala po novčaniku jer si očito toliko glup da ga ostavljaš kurvi na izvolte....Pozdrav ekipa,
Ovu ženu izbjegavati…Dok se tuširate, kopa po novčaniku i voli se počastiti (možda i njezin pimp). Zadnji put bio prije godinu dana, lokacija iznad kvatrića prema rotoru… Uglavnom ima “duge” prste, a i usluga katastrofa.. Po dijalektu vuče preko Drine, odnosno Dunava, nije sigurno domaća.
Kakvih sve naivaca ima pa nije čudo kako prevaranti imaju posla.... Baš mi je drago da ti je kopala po novčaniku jer si očito toliko glup da ga ostavljaš kurvi na izvolte....
Kolko para?Oko 38 godina prava zdrava puca ,zgodna higijena na nivou,dobro puši to joj je glavni adut,profesionalka
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|