Pitanje za sve muške!!

Kampus

New member
Ovako zanima me dal vi koji ste stavljali oglase na bilo kojim app ili kojekakvim oglasima da trazite zenu/curu. Dal se stvarno javljaju ima li uspijeha? Ako se javljaju di je najbolje staviti oglas?

Ovako zanima me dal vi koji ste stavljali oglase na bilo kojim app ili kojekakvim oglasima da trazite zenu/curu. Dal se stvarno javljaju ima li uspijeha? Ako se javljaju di je najbolje staviti oglas?
Javljaju se i većinom samo prevara.
Nema šanse da normalna traži po oglasima muške
Oprez

Puno bolja opcija je Tinder. Ja sam tako našao curu. Ako baš želiš vezu, imaš opciju "Looking for long relationship". Biće puno razočaranja, ali ako si dovoljno uporan naći ćeš sebi nešto.

Mislim da sam vidio jucer ili neki dan video na yt od neke zenske iz US naslov je nesto bio da nije imala nikog 13god jer joj nije odgovaralo tad i nije nasla ono sta joj pare tako da ima svega, masa njih nece ni gledat niti trazi ovakve vrste druzenja po oglasima

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh