Primebil13
Well-known member
Hahaha,smiješan si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oho ipak ima nade za meneIma da padne cijela birtija
Znaci ti si sad meni postala toliko napeta, da sam 100 posto siguran da cemo prije ili kasnije probat jedno drugo. A znajuci sebe neces ostat razocaranaOho ipak ima nade za mene
Znaci ti si sad meni postala toliko napeta, da sam 100 posto siguran da cemo prije ili kasnije probat jedno drugo. A znajuci sebe neces ostat razocarana
Svidja mi se kako napredujemo kao mala zajednica Sig ti i jaZnaci ti si sad meni postala toliko napeta, da sam 100 posto siguran da cemo prije ili kasnije probat jedno drugo. A znajuci sebe neces ostat razocarana
Ti si s marsa pao, 99,9 posto foruma zna tko sam a oni koji nisu znali do sad su me vidjeliUbi me ak SIG nije Modov Alter Ego
Onda sam ja onaj 0,1 posto. Rado se uvjerim u suprotno, pogotovo jer nam se nikovi slazuTi si s marsa pao, 99,9 posto foruma zna tko sam a oni koji nisu znali do sad su me vidjeli
Al ja ne radim s novima i tu dolazi do zabuneOnda sam ja onaj 0,1 posto. Rado se uvjerim u suprotno, pogotovo jer nam se nikovi slazu
Kako onda 99.9 posto foruma zna tko siAl ja ne radim s novima i tu dolazi do zabune
Pa nisu oni noviKako onda 99.9 posto foruma zna tko si
Pa nisu oni novi
99.9 posto foruma te zna kazes?Pa nisu oni novi
Kako god, jasno je sto sam mislio reci.Znati nekoga i surađivati sa njim su daleko od istog značenja.
Ljudi su cudnovata stvorenja, i nema na ovom svitu dva ista, bas kao ni dvije iste situacije.Poznavao sam jedan par iz naslova. Uglavnom ova tema mi je zanimljiva i dosta sam razmisljao o tome buduci da sam imao iskustva vezano za ovo pitanje kao i neki moji prijatelji. Uglavnom sretan par gdje prsti ljubav i sreca barem tako su izgledali. Sve je zavrsilo brakom i potom razvodom nakon sto je doticni saznao da mu je preko drage proslo i selo i grad uglavnom peta padobranska divizija. Bit price je da mu ona nije nista govorila dapace bio je drugi u njenom zivotu. Znam da ima puno ekipe ovdje koja kaze sto je bilo bilo je i idemo dalje, ali nekima takve stvari tesko padaju i ne mogu se s tim pomiriti osobito ako druga strana nije iskrena. Doticna je cak imala na mailu i fotke gdje dudla nekome koje je on slucajno iskopao. Sada ovaj forum ne potice moralne vertikale ali mene zanima da ste vi u vezi ili braku s takvom bili presli preko toga jer i sami niste moralni i tamburali ste sve i svasta ili bi vezu instant okoncali? Neki kazu proslost se ne pita i uvijek si drugi. Drugi kazu bitna je. Mene osobito smeta. Nisam moralna vertikala ali ako si iskren i kazes a ne lazes valjda ocekujes isto. Najbolje je sto on nije na njoj nista skuzio ni ponasanjem niti icim te samim time nije mogao vjerovati dok se konkretno nije uvjerio. Zamima me vase misljenje na ovu temu. Vidjam se s jednom curom koja je u ozbiljnoj vezi. To ozbiljna veza mi je osobito zanimljivo a jebe se samnom i sve pet. Doista teska tematika i problematika. Predpostavljam da imate dosta iskustava i vase misljenje me zanima.
Zelim ja odnosNeee... Samo sam rekla da ne zelim imati odnos s tobom ako ti se druga svida vise od mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|