Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ti mislis da li je posteno ili navlakusa..Sta sa paysafe card..jel i to navlakusa il sta??
"Iz sigurnosnih razloga i kako bi se izbjegle pljačke, plaćam se kartom. Po mogućnosti paysafeom. Da vas uvjerim, nećete slati fotografiju karte. Dolazite s ovim. Kada kupite kartu, zadržavate je. Dolazite s kartom..."sta ti mislis da li je posteno ili navlakusa..
Bježi od toga"Iz sigurnosnih razloga i kako bi se izbjegle pljačke, plaćam se kartom. Po mogućnosti paysafeom. Da vas uvjerim, nećete slati fotografiju karte. Dolazite s ovim. Kada kupite kartu, zadržavate je. Dolazite s kartom..."
..tako mica kaze..
Kontam da je postena navlakusa..
Samo cash"Iz sigurnosnih razloga i kako bi se izbjegle pljačke, plaćam se kartom. Po mogućnosti paysafeom. Da vas uvjerim, nećete slati fotografiju karte. Dolazite s ovim. Kada kupite kartu, zadržavate je. Dolazite s kartom..."
..tako mica kaze..
aa u tom slucaju mozes slobodno, samo nam molim te javi za koliko si zavrnut.."Iz sigurnosnih razloga i kako bi se izbjegle pljačke, plaćam se kartom. Po mogućnosti paysafeom. Da vas uvjerim, nećete slati fotografiju karte. Dolazite s ovim. Kada kupite kartu, zadržavate je. Dolazite s kartom..."
..tako mica kaze..
A frende sve mi je jasno ali valjda kužiš da u ovoj situaciji jedino ti možeš bit nataknut.Jbg nesto bi i natako a ne samo bjezo..sve su bonovi na oglasniku..
Jel to ona iz vukovaraDecki jel zna ko vise o Marini Fabi koja masira jel se da dirati ili umociti i kakva je masaza kolko kosta hvala bas mi je napeta uhh
DaJel to ona iz vukovara
Bas sam htio to napisati? Ajde ako netko zna kakva je usluga? Ima li happy end ili nesto bar? Vidim da su joj sve slike provokativne prirodeDecki jel zna ko vise o Marini Fabi koja masira jel se da dirati ili umociti i kakva je masaza kolko kosta hvala bas mi je napeta uhh
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|