OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Koja blamaža... jučer i danas gledao da nešto pojebem s takozvane EGE stranice. Gledam svi mi profili stvaraju neku sumlju. I tjekom razgovora s svakim profilom, to jeste jedno te istom agencijom, odlučio sam odustati. Od trenutnih 47 jebenih profila sve vodi na istu adresu u ulici Ljudevita Posavskog. I jedna u Ivana Gundulića. Neda mi se opet okrenuti leđa nakon što neka otvori vrata. Ova agencija u totalnom kurcu. Ne znam zašto oni hakeri koji su bili na ovoj stranici ništa ne poduzimaju u vezi ovoga.
Potpisujem ovaj odgovor, znaci u osijeku ne moz naci pristojnu maserku koja ce ti pruziti erotsku masazu bez icega drugog, a kamoli nesto vise

Potpisujem ovaj odgovor, znaci u osijeku ne moz naci pristojnu maserku koja ce ti pruziti erotsku masazu bez icega drugog, a kamoli nesto vise
nisu to nikakve agencije, da su agencije legalne i da postoje bile bi i prave slike cura koje nude a ne lazne ili fotosopirane, neznam odakle vam to da su iza neke agencije, to samo zvucno djeluje na nekoga... iza su samo pimpovi koji eto tako napisu da su agencija.. izmisle si zvucno ime i to je sva prica.. naravno postave slike 30 cura ili vise, a imaju 2-3 max.. pogledajte po raznim stranicama, beograd, zagreb, po 1000 i kusur cura u ponudi, ahahh, mos si mislit a nema se sta jebat

nisu to nikakve agencije, da su agencije legalne i da postoje bile bi i prave slike cura koje nude a ne lazne ili fotosopirane, neznam odakle vam to da su iza neke agencije, to samo zvucno djeluje na nekoga... iza su samo pimpovi koji eto tako napisu da su agencija.. izmisle si zvucno ime i to je sva prica.. naravno postave slike 30 cura ili vise, a imaju 2-3 max.. pogledajte po raznim stranicama, beograd, zagreb, po 1000 i kusur cura u ponudi, ahahh, mos si mislit a nema se sta jebat
Tko god da bio pimpovi ili agencije... jebo im ja mater od glave do pete. Mjesecima dolzim u Osijek i stalno mi neka druga otvori vrata. I trenutna situacija bi mogla biti ista. Ne znam za ovu Stellu da li je prava, ali ako je toplo vam je preporučujem. Bio sam s njom prije nekoliko godina kad je bila u Osijeku. Visoka, lijepa i ugodna cura. Kako su nas posljednjih nekoliko mjeseci jebali s lažnim profilima nebi se iznenadio i da je njen profil lažan.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh