mirko_svemirko
Member
odakle ti to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio i ja. Losa je realno. I matora. Al trudila se. Ne znam. Ne bih preporucio.Pozdrav dečki , evo bio danas kod ove gore navedene sa plavog oglasnika !![]()
❤️Osijek❤️ pravi sastanak
Samo Whats app ! Neodoljiva, atraktivna, opuštena i vatrena ljepotica crne, duge kose :-)🔥🔥koja obožava da se mazi. :-)…www.oglasnik.hr
Ženska nije top , ali nije ni loša 6,5/ 10 , strankinja je , jebite me ali neznam kojim je jezikom pričala , ja njoj na engleskom , ali nisam ni trebao , dok sam se istuširato ona zauzela pozu na krevetu . Prišao joj hoće se ljubit i to dobro , da se dirat bez izmicanja , pratila moje želje i prohtjeve ! Bez rijeci sam je okretao iz poze u pozu sa lakoćom iako je oko 100 kg , nije debela jače je grade i začudo fleksibilna , visoka je cca 180 . Znaci , započeli sa ljubljenjem pa se spustila pušiti bez , zatim ga malo među sise (4-prirodne i vise ) nije zurila i trudi se ženska , navukla kondom i kaubojka , okrenuta kaubojka, doggy , misionarski na leđa i tu sam završio , poslije sexa ležali još me malo ljubila tuš i ajd cao . Dugo nisam bio kod ovakve ženske da me nije požurivala i branila da je se ovako slobodno dira ! Dogovorio 30 min / 120€ , ali smo sex produžili sigurno 10-15 min ! Mislim da je tu još 2 dana ! Evo dečki ova je provjerena , nije top ali ćete otići zadovolji !
Pa ne izgleda na tim slikama sa oglasnika da ima bisak kila s kamoli 100 kak si ju opisaoPozdrav dečki , evo bio danas kod ove gore navedene sa plavog oglasnika !![]()
❤️Osijek❤️ pravi sastanak
Samo Whats app ! Neodoljiva, atraktivna, opuštena i vatrena ljepotica crne, duge kose :-)🔥🔥koja obožava da se mazi. :-)…www.oglasnik.hr
Ženska nije top , ali nije ni loša 6,5/ 10 , strankinja je , jebite me ali neznam kojim je jezikom pričala , ja njoj na engleskom , ali nisam ni trebao , dok sam se istuširato ona zauzela pozu na krevetu . Prišao joj hoće se ljubit i to dobro , da se dirat bez izmicanja , pratila moje želje i prohtjeve ! Bez rijeci sam je okretao iz poze u pozu sa lakoćom iako je oko 100 kg , nije debela jače je grade i začudo fleksibilna , visoka je cca 180 . Znaci , započeli sa ljubljenjem pa se spustila pušiti bez , zatim ga malo među sise (4-prirodne i vise ) nije zurila i trudi se ženska , navukla kondom i kaubojka , okrenuta kaubojka, doggy , misionarski na leđa i tu sam završio , poslije sexa ležali još me malo ljubila tuš i ajd cao . Dugo nisam bio kod ovakve ženske da me nije požurivala i branila da je se ovako slobodno dira ! Dogovorio 30 min / 120€ , ali smo sex produžili sigurno 10-15 min ! Mislim da je tu još 2 dana ! Evo dečki ova je provjerena , nije top ali ćete otići zadovolji !
Gdje se nalazi u Osijeku ta ženskaPa ne izgleda na tim slikama sa oglasnika da ima bisak kila s kamoli 100 kak si ju opisao
Očito brate da sam bio zagorio , kad si gladan nisi svoj !Pa ne izgleda na tim slikama sa oglasnika da ima bisak kila s kamoli 100 kak si ju opisao
Osla u Zagreb, djaba dalje diskutiratOčito brate da sam bio zagorio , kad si gladan nisi svoj !![]()
ljubavni-oglasnik.net
Ružniju guzicu u životu nisam vidio. Kao da je neka baba. Ako si ti to jebo, onda dobro dezinficiraj mačora.![]()
Druzenje - Seks - Ljubavni oglasnik
Pozdrav nudim druzenje prostor svoj nemam moze se iznajmiti apartman ili u autu.. Ja sam u Našicama mogu Doc i do osijljubavni-oglasnik.net
Momci evo jedna provjerena iz Našica može doci i u Osijek onako manja ima manje sise ali dobro dupe također radi i online i nije skupo videi su joj top pa eto ko voli nek izvoli
Ma ja sam uzeo online samo šalje videee pa ono ako si u gužvi ili nisi pri parama nekim da imaš za bacanje za 30€ dobiješ 7 videa ono dobro jeRužniju guzicu u životu nisam vidio. Kao da je neka baba. Ako si ti to jebo, onda dobro dezinficiraj mačora.
Radije ga izdrkaj na Lidiju Bačić, besplatno je. Uostalom 30 eura za takvu gizicu, uff jarane.Ma ja sam uzeo online samo šalje videee pa ono ako si u gužvi ili nisi pri parama nekim da imaš za bacanje za 30€ dobiješ 7 videa ono dobro je
uzivo je svakako ne bi nikad ni vidio.. sve te koje se reklamiraju da rade uzivoi online su prevara kada je u pitanju susret uzivo,neka vas ne lazuMa ja sam uzeo online samo šalje videee pa ono ako si u gužvi ili nisi pri parama nekim da imaš za bacanje za 30€ dobiješ 7 videa ono dobro je
ne lazi narodMa ja sam uzeo online samo šalje videee pa ono ako si u gužvi ili nisi pri parama nekim da imaš za bacanje za 30€ dobiješ 7 videa ono dobro je
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|