Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da vozi mercedes e klasa,nije vise ona c klasaDanas sam naletio poslje 14 godina na zeljku mercedes.znaci nije odustala od zastinog znaka hos-a.u suknji do ispod koljena,najlonke,borovske one cizme policije sto su se nekad nosile,jakna hosova sa sahovnicom bijelo polje prvo .ono sto sam zapazio kakva je bila i prije 14 godina kad sam je jebao je to sto je uvijek cista i dotjerana,duga crna kosa cista i ispeglana,ajd umjetne trepavica su malo vece al ajde.vidi se malo deblji vec bokovi i guzica koja nije bas zategnut a i nakupine oko stomaka.uglavnom ugodna je za oko i meni ono najbitnije higijena je ok.za preporucit je ipak koliko sam cuo za 70 eura dode sa autom na lokaciju.godine su 51-52 ,milfaca u dobrom stanju
Moze brojDanas sam naletio poslje 14 godina na zeljku mercedes.znaci nije odustala od zastinog znaka hos-a.u suknji do ispod koljena,najlonke,borovske one cizme policije sto su se nekad nosile,jakna hosova sa sahovnicom bijelo polje prvo .ono sto sam zapazio kakva je bila i prije 14 godina kad sam je jebao je to sto je uvijek cista i dotjerana,duga crna kosa cista i ispeglana,ajd umjetne trepavica su malo vece al ajde.vidi se malo deblji vec bokovi i guzica koja nije bas zategnut a i nakupine oko stomaka.uglavnom ugodna je za oko i meni ono najbitnije higijena je ok.za preporucit je ipak koliko sam cuo za 70 eura dode sa autom na lokaciju.godine su 51-52 ,milfaca u dobrom stanju
0918909365Moze broj
Može broj od medene?Jel bio kod medene netko ovih dana?
De pročitaj ranije postove pa pričajTa bellisima je mit.
Svi nesto znaju, čuli su.. ali nitko iz prve ruke nikad nije dao recenziju.
Ko je medena?Može broj od medene?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|