Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovori pa se onda ne javljakakav bon, zaboravite to....provjereno i " početirano " bio s njom u Puli i Rijeci....Millena je sex simbol Brazila i od danas boravi u vašem gradu na Dravi! Vesela, je pozitivna, sexy i lijepa plavuša... ljudi uzivajte u dobroj jebacini!
udrite ljudine po ovoj biondini, vjerujte mi na riječ....pogledajte i slike njene, lipa je... veselica je skroz, dobar sex i GFE nudi tko voli takve stvari taj nek se javi njoj!
MercedušaJel ima tko preporučiti nešto provjereno da je u Osijeku a da nisu ove raspale Brazilke,pun mi ih je kurac više i njihovih svodnika lažljivih
Dakle domaća ženska ili milfača PROVJERENA i da naravno radi keš na ruke.
Može detalji i kontakt i privatnom porukom.
Hvala
Gdje nabaviti kontakt ?Merceduša
Za nju ima pozitivna recenzija na telegramu.Slavonci jel netko bio kod ove ?
Mogu uc u grupu?Za nju ima pozitivna recenzija na telegramu.
Ako budes isao,aj molim te napisi recenziju,ja sam isto u dvojbi da odemSlavonci jel netko bio kod ove ?
Pa razmišljam ali bojim se da je fejk želim vidjeti negdje neku recenzijuAko budes isao,aj molim te napisi recenziju,ja sam isto u dvojbi da odem![]()
Ma nije fejk,ima nekoliko recenzija,samo nema napisano ono sto mene zanimaPa razmišljam ali bojim se da je fejk želim vidjeti negdje neku recenziju
Stari moj vidim da je ponuda slaba ali kud baš kod njeSlavonci jel netko bio kod ove ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|