Bio kod Melise top cura ne požurujeJa preferiram nase. Jos da i govorim engleski dok jebem. Ne da mi se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio kod Melise top cura ne požurujeJa preferiram nase. Jos da i govorim engleski dok jebem. Ne da mi se
Dođeš pred zgradu pa te šalje na pumpu po bon! Lažnjak+385 97 676 8681
Dobio sam broj od neke koja se nalazi navodno vijenac ivana mestrovica 100
Al nisam u os da odem do nje.
Zna li netko nestabo toj curi
Zar Nikolina u Osijeku naplaćuje 60 za pola sata?60e pol sata
Jel razvaljene jako?Zar Nikolina u Osijeku naplaćuje 60 za pola sata?
Meni je u Puli naplatila 120 za pola sata.Jadran, turistička sezona i odmah dupla tarifa.
Znam da je previše, ali nisam imao baš puno vremena, ona se odmah javila, pa daj šta daš. Mogu je preporučit, dobra usluga. Tko voli malo starije i punije.
Ma kakvi, taman jeJel razvaljene jako?
Opiši je molim te malo podrobnije...kontam joj se javit pa da nas ne bude li prstom u dupeMa kakvi, taman je
Osla, dok se odlucis zemska zdimilaOpiši je molim te malo podrobnije...kontam joj se javit pa da nas ne bude li prstom u dupe![]()
Bio, kad sam vidio onaj njen brlog okrenio se i ošoJel bio ko kod inses u posljednja 2 tijedna
Jel imas broj inesBio, kad sam vidio onaj njen brlog okrenio se i ošo
Gdje se nalazi sad? Cuo sam da nije vise tamo na drinskojBio, kad sam vidio onaj njen brlog okrenio se i ošo
Odgovori pa se onda ne javljakakav bon, zaboravite to....provjereno i " početirano " bio s njom u Puli i Rijeci....Millena je sex simbol Brazila i od danas boravi u vašem gradu na Dravi! Vesela, je pozitivna, sexy i lijepa plavuša... ljudi uzivajte u dobroj jebacini!
udrite ljudine po ovoj biondini, vjerujte mi na riječ....pogledajte i slike njene, lipa je... veselica je skroz, dobar sex i GFE nudi tko voli takve stvari taj nek se javi njoj!
MercedušaJel ima tko preporučiti nešto provjereno da je u Osijeku a da nisu ove raspale Brazilke,pun mi ih je kurac više i njihovih svodnika lažljivih
Dakle domaća ženska ili milfača PROVJERENA i da naravno radi keš na ruke.
Može detalji i kontakt i privatnom porukom.
Hvala
Gdje nabaviti kontakt ?Merceduša
Za nju ima pozitivna recenzija na telegramu.Slavonci jel netko bio kod ove ?
Mogu uc u grupu?Za nju ima pozitivna recenzija na telegramu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|