Voljan sam i pocestit za ovu informaciju što mi trebaJel ima tko da je iz Đakova ovdje trebam ga za jednu informaciju, nek mi se javi u pp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voljan sam i pocestit za ovu informaciju što mi trebaJel ima tko da je iz Đakova ovdje trebam ga za jednu informaciju, nek mi se javi u pp
Mozes i ppJavi se
Imas Melissu na plavom.Ljudi moji šta je ovo, Osijek mrtav.. Na ege 20 oglasa i to sve neki grobovi. Kud su zbrisale sve
A jebiga. U Slavoniji ima malo ljudi I uglavnom su sirotinja. To znam jer sam I sam Slavonac koji vec 10 godina ne zivi u Slavoniji. Svi samo pitaju, a kad treba ici jebati onda nista.Ljudi moji šta je ovo, Osijek mrtav.. Na ege 20 oglasa i to sve neki grobovi. Kud su zbrisale sve
Ne izgleda mi bas nesto, nisam lud platit 150 eura za prosjecnu curu i jos da mi se izmmice kad ju hocu uhvatit za sisuImas Melissu na plavom.
Meni nije prosjecna. Uglavnom razgovarao sam s njom I rekla je da ce doci u Zagreb, zato pozuri dok je jos tu. Na telegramu su ljudi pozitivno pisali o njoj.Ne izgleda mi bas nesto, nisam lud platit 150 eura za prosjecnu curu i jos da mi se izmmice kad ju hocu uhvatit za sisu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|