OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Wellcum je industrija, pogotovo vikendom i ako je neki party. Bude hrpa cura, na biranje kakve hoces, starije, mlade ali akcija je kako pogodis. Vise je mehanika i odradivanje kad je vikendom hrpa ljudi tamo.
...opce pravilo je, kod sex-radnice - tko može - u tjednu, jer je to bordel, stan ili FKK-Klub; imaju u tjednu obicno manje mušterija, pa su tako mozda i "svezije" i bolje raspolozene -> non-traka, non-mehanika.

...neki dan gledao FKK-Klubove u Austriji na web-u. Ima ih više; kod nekih je ulaz nesto jeftiniji, pogotovo u tjednu. Cesto imaju i neke posebne ponude, ovisi o danu. Ne treba ni iznajmiti bus, dovoljno ako se dvoje ili četvero slože i odu Slavoniji najbliži FKK-Klub u Austriji (njem. još dalje). Pitao UI o povjesti tih FKK-Klubova, ovo odgovorila:

"Bordel-slični objekti, koji se danas općenito nazivaju FKK klubovima, pojavili su se u Njemačkoj početkom 1980-ih godina. Prvi poznati saunaclub te vrste bio je „Bernds FKK Saunaclub“ u Hennefu, koji je prvi put otvoren 1981. Tijekom sljedećih desetljeća FKK klubovi razvili su se kao moderna forma bordela koji povezuju wellness, saunu i seksualne usluge. Posebno su postali popularni između 2000. i 2010., kada su mnogi tradicionalni bordeli promijenili svoje poslovne modele i kada su nastali veliki saunaclubovi s bogatom ponudom. FKK klubovi su time relativno mlad fenomen u povijesti prostitucije, koji proizlazi iz liberalizacije i modernizacije industrije krajem 20. i početkom 21. stoljeća.

FKK klubovi se razlikuju od običnih bordela uglavnom po vrsti ponude i ambijentu.
U FKK klubu se obično cijeli prostor, uključujući i zajedničke prostorije, posjećuje potpuno gol. Seksualni kontakti se često događaju, ali to nije toliko očit ili jedini cilj kao u bordelu. FKK klubovi su često dobro osvijetljeni, nude wellness i saune, whirlpoole, odmarališta i slične sadržaje te pridaju veliku važnost opuštenoj atmosferi. Djevojke su uglavnom gole, osim visoke pete i sličnih dodataka, te se pridaje dosta pažnje fiksnim cijenama, recenzijama i diskreciji.

Nasuprot tome, bordeli su mjesta gdje se seksualne usluge jasno i direktno nude i prodaju. Posjetitelji su uglavnom goli samo u sobama, a boravak je kraći i usmjeren na uslugu."

Kaže da je iz Osijeka i traži 70€ pola sata…

Probaj ovu

Ova je u Osijeku, prostor dobar, diskretan i uredan.
To je ona sa slika, ali kao da je sad mrvicu deblja. Higijena je ok.

Dobro odrađuje sve klasično, ali za vise od toga nije. Dogovorio sam jednu uslugu, koja se brzo spustila samo na osnovnu: pušenje i seks u dvije poze.
Ne ljubi se, ne radi duboko grlo, ne masira, ne da se dirati, tj da se, ali se izmiče. Uglavnom nije usluga koju sam dogovorio pa je spustila i cijenu nakon sto sam prigovorio.

Isto sam prošao 1h za 170 europljana, ali je pauza prošla u razgovoru. Kod brazilki barem dobijem i masažu

Preporuke jer je mlada, dobro izgleda i osnovno odradi stvarno dobro. Mane su sto ne radi ništa dodatno i laže kod dogovora.

Kaže da je iz Osijeka i traži 70€ pola sata…
Kako stupit snjom u kontakt, ne znam kako da joj posaljem poruku

Dobro odrađuje sve klasično, ali za vise od toga nije. Dogovorio sam jednu uslugu, koja se brzo spustila samo na osnovnu: pušenje i seks u dvije poze.
Ne ljubi se, ne radi duboko grlo, ne masira, ne da se dirati, tj da se, ali se izmiče. Uglavnom nije usluga koju sam dogovorio pa je spustila i cijenu nakon sto sam prigovorio.

Isto sam prošao 1h za 170 europljana, ali je pauza prošla u razgovoru. Kod brazilki barem dobijem i masažu

Preporuke jer je mlada, dobro izgleda i osnovno odradi stvarno dobro. Mane su sto ne radi ništa dodatno i laže kod dogovora.

Brazilke ostaju klasa, nek prica tko šta hoće, sto puta sam se osobno uvjerio....prosao i madjarice, ukrajinke, cehaju, rumunjke, bio sam po austriji i njemačkoj tamo upoznao i turkinje koje se bave s tim poslom,,,I OPET BRASILIERE zakon su meni....od jednostavnosti, usluge pa i " topline " one njihove latino juznjacke.....vecina se ljube, hoće svaku pozu, vecinom sam bio zadovoljan, ove istocna europa drže se tako VISOKO, blijede , mrsavice i stalno nervozne.....Bom dia, alegria!!! hehe

Brazilke ostaju klasa, nek prica tko šta hoće, sto puta sam se osobno uvjerio....prosao i madjarice, ukrajinke, cehaju, rumunjke, bio sam po austriji i njemačkoj tamo upoznao i turkinje koje se bave s tim poslom,,,I OPET BRASILIERE zakon su meni....od jednostavnosti, usluge pa i " topline " one njihove latino juznjacke.....vecina se ljube, hoće svaku pozu, vecinom sam bio zadovoljan, ove istocna europa drže se tako VISOKO, blijede , mrsavice i stalno nervozne.....Bom dia, alegria!!! hehe
Odlicne guzice, ali sve ili skoro sve imaju lose izoperirane sise

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh