Kum je vidio kada je došlaMa to je lažnjak 100%.
Meni se brzo javila (prije bih rekao javio), ali ne ulazim u nikakav dogovor bez kratkog poziva da se potvrdi da je riječ o ženskoj osobi i tu je sve zapelo.
U 15 minuta sam čuo dva različita izgovora zašto ne može poziv od par sekundi:
- ne mogu sad, nisam sama kući
- na poslu sam, ima ljudi oko mene, čujemo se navečer
Navečer je izgovor bio:
- možemo se čuti ujutro oko 8, nisam sama
Pretpostavljam da bi ujutro bio novi izgovor zašto baš sad ne može pričati, ali nisam provjeravao nego sam blokirao.
Nemojte se uopće dopisivati i tratit vrijeme. Ako se ne može čuti na par sekundi i potvrditi da je žensko, nema smisla nastavljat komunikaciju. Ako odgodi poziv za navečer ili sutra - super, čujemo se onda, do tada nema priče i dopisivanja.
Osim ako se baš volite dopisivati sa ,vjerojatno srednjovječnim, masturbatorom koji živi u maminom podrumu, onda navalite![]()
Mlada bucka debeljuca, al ga je raspozdilo to sto
Gledao je iz kafića jer je došla na adresu tipkala mu poruku, a opis odjeće je odgovarao.Ma to je lažnjak 100%.
Meni se brzo javila (prije bih rekao javio), ali ne ulazim u nikakav dogovor bez kratkog poziva da se potvrdi da je riječ o ženskoj osobi i tu je sve zapelo.
U 15 minuta sam čuo dva različita izgovora zašto ne može poziv od par sekundi:
- ne mogu sad, nisam sama kući
- na poslu sam, ima ljudi oko mene, čujemo se navečer
Navečer je izgovor bio:
- možemo se čuti ujutro oko 8, nisam sama
Pretpostavljam da bi ujutro bio novi izgovor zašto baš sad ne može pričati, ali nisam provjeravao nego sam blokirao.
Nemojte se uopće dopisivati i tratit vrijeme. Ako se ne može čuti na par sekundi i potvrditi da je žensko, nema smisla nastavljat komunikaciju. Ako odgodi poziv za navečer ili sutra - super, čujemo se onda, do tada nema priče i dopisivanja.
Osim ako se baš volite dopisivati sa ,vjerojatno srednjovječnim, masturbatorom koji živi u maminom podrumu, onda
Još kad je rekao da se opisala kao top, došla 3 klase ispod, ona mu odgovori "pa vi bi svi kurvu u minicu koja ima 10 misterija dnevno a ja nisam takva" definitivno se odlučio na ručni rad.
Am se ne javlja, am te tajebava em laze