Ali dobar je on inače, samo kada preskoči terapiju, onda nastaje problem.Zaboravio si na Jiji7 i Lucifer9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali dobar je on inače, samo kada preskoči terapiju, onda nastaje problem.Zaboravio si na Jiji7 i Lucifer9
Ma zajebo sam, nije diablo nego lucifer, u pravu siZaboravio si na Jiji7 i Lucifer9
Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.ddd2, diablo, deda, Viking... sa koliko ti uređaja pišeš majku ti milu sjebanu u glavi
Ovi koji znaju, mogu bez problema vidjeti tvoju IP adresu. Ovi koji prate forum dosta duže vrijeme, mogu skontati tko si ti.Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.
Sa svima se svađaš, kao da tražiš neki izgovor samo da bi popunio tu prazninu u sebi.
Pokušavaš i biti sa kurvama besplatno, no ne daju ti jesi jedan stari, ružni čića.
Sad opet napravio par profila tu da budu u pripravnosti ako ti se jedan otkrije. Budala otkrio sve u jednom potezu. O
hahhahhaaa, ovaj profil nisam primjetio do sada. Jebote kako si lud, pa koliko ih imas???Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.
Sa svima se svađaš, kao da tražiš neki izgovor samo da bi popunio tu prazninu u sebi.
Pokušavaš i biti sa kurvama besplatno, no ne daju ti jesi jedan stari, ružni čića.
Sad opet napravio par profila tu da budu u pripravnosti ako ti se jedan otkrije. Budala otkrio sve u jednom potezu. O
Moj profil je i tvoj profil. Ja sam svaki profil tu koji postoji. A sada uzmi terapiju, idi spavati i probudi se donekle normalan.hahhahhaaa, ovaj profil nisam primjetio do sada. Jebote kako si lud, pa koliko ih imas???
Jedino koji je nervozan tu si ti. Večina ljudi te zna mr. klempaveuši.Kriza puca, a? Zato si nervozan???
Ja to tebi nisam rekao.Da, strasno sam nervozan. Do sada si fulao ceo fudbal, nisi pogodio tko sam u stvari. Naravno da sam ocekivao to posto nemas kapacitet za povezati stvari, ne mozes povezati ni kako skuzimo svaki tvoj profil.
I svaki put se iznerviras, to mi je top I stavicemo sve na Dark web, vječno ćes biti u kurcu
pijem kavu, nedjelja ujutro, pa super mi je podjebavat te posto se bas lijepo koprcas i nemas pojma kako smo te skuzili. Malo mi je zabavno moram priznati. A htio si da te se svi boje i poštuju, vidiš kako sve ode u kurac kad nemas kapacitet, a još ako ti hakiramo telefon, a mozda i vec jesmoPišeš gluposti po šibensko kninskoj grupi i zadarskoj. S profila Vanily se samo svađa s Vikingom.
Nađi si neki posao u životu. Ja ne znam šta s time ovim hočeš postić.
Te možda ispunjava što prikupljaš informacije sa foruma i grupe. I kada netko nešto napiše što se tebi ne sviđa uletiš u prepirku. Ako te to ispunjava ona bolan nisi normalan. To je sve što ću reći sada.
Nema više smisla s takvima pričat kao ti. Idemo narode pisati o korisnim stvarima ovdi.
Koliko si ti u kurcu, to je strašno, pomiješao si sve, i moj profil koji je samo jedan, a meni si prijetio sa dark webom i mafijom, totalno si se po gubio. A što se tiče svih tvojih profila, ispada da si na Osječkom forumu samo ti i da cijelo vrijeme zapravo razgovaraš sam sa sobom. Pa, jebote, ti si teški psihički bolesnik, za hospitalizaciju.Ja to tebi nisam rekao.
Na zalost, upravo je tako. Na trenutke mi ga je žao, al onda se mislim ko ga jebe. Prijeti ovuda ljudima da ce izbaciti njihove privatne informacije vec mjesecima, trabunja o hakiranju telefona, IP adresama i dark webu, tip je jednostavno jadni mali miš koji vjerojatno u stvarnom životu nema muda nikoga pogledati u oči pa prijeti preko tipkovnice. Zasto se pokusava ostvariti preko nebitnog podforuma je drugo pitanje, jadna njegova obitelj s njim...Koliko si ti u kurcu, to je strašno, pomiješao si sve, i moj profil koji je samo jedan, a meni si prijetio sa dark webom i mafijom, totalno si se po gubio. A što se tiče svih tvojih profila, ispada da si na Osječkom forumu samo ti i da cijelo vrijeme zapravo razgovaraš sam sa sobom. Pa, jebote, ti si teški psihički bolesnik, za hospitalizaciju.
Ja tebi nisam to rekao, tko da odjebi.Koliko si ti u kurcu, to je strašno, pomiješao si sve, i moj profil koji je samo jedan, a meni si prijetio sa dark webom i mafijom, totalno si se po gubio. A što se tiče svih tvojih profila, ispada da si na Osječkom forumu samo ti i da cijelo vrijeme zapravo razgovaraš sam sa sobom. Pa, jebote, ti si teški psihički bolesnik, za hospitalizaciju.
Ali na svakom profilu ga jebe gramatika, prepoznatljiv je po tome, kako li je samo osnovnu školu završio, pitam se.Pišeš gluposti po šibensko kninskoj grupi i zadarskoj. S profila Vanily se samo svađa s Vikingom.
Nađi si neki posao u životu. Ja ne znam šta s time ovim hočeš postić.
Te možda ispunjava što prikupljaš informacije sa foruma i grupe. I kada netko nešto napiše što se tebi ne sviđa uletiš u prepirku. Ako te to ispunjava ona bolan nisi normalan. To je sve što ću reći sada.
Nema više smisla s takvima pričat kao ti. Idemo narode pisati o korisnim stvarima ovdi.
A i sada mi postaje jasno, kada je pod profilom Viking pisao,ja i moji ljudi. To je vjerojatno mislio na sve ove svoje silne profile. Svaki profil, jedan čovjek. Izgleda da je jeben taj bipolarni poremećaj, kada se preskoči terapija.Ali na svakom profilu ga jebe gramatika, prepoznatljiv je po tome, kako li je samo osnovnu školu završio, pitam se.
Dobro da si pitao, Vidš, ja sam lizao pičku tvoje mame, koja je bila ujedino i moja profesorica. Rekla mi je je, ako želiš proči razred. moraš mi lizat pičku i svršit u mene. To sam i napravio. Unatoć što je bila ružna i gadljiva, nabio sam joj papirnu vreču od kruha na klavu i jebao. Zamišljao sam da je Jennifer Lopez.Ali na svakom profilu ga jebe gramatika, prepoznatljiv je po tome, kako li je samo osnovnu školu završio, pitam se.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|