ddd2
Well-known member
Neke manje cure mogu gutati bez problema velike kao i moja isto al to je opet rijetkost koliko sam primijetio u zadnjih godinu dana.Hmm a moja je iznimka
sitna je sva a prima ko velika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neke manje cure mogu gutati bez problema velike kao i moja isto al to je opet rijetkost koliko sam primijetio u zadnjih godinu dana.Hmm a moja je iznimka
Iznutra onda nije tako sitna xDHmm a moja je iznimka
Ma nisam jako.Ima Manuela al nije sad aktivna
Vjerojatno ju je Lucifer naživcirao
to ti je prvomajski grah, nece to skoro nestati.Ma nisam jako.
Ee prije sat vremena imo sex s nekom i dala mi i analni i butra tokom analnog mi prdne i zafleka mi kurac. Već ga pola sata čistim trljam sapunom čarlijem alkoholom a smrad i dalje prisutan. Jer imo netko sličan problem i kako se riješiti tog smrada?Jebote kožu sam si izlizo od čiščenja.
Popij 3 piva pa ce te bolit kurac sto smrdiMa nisam jako.
Ee prije sat vremena imo sex s nekom i dala mi i analni i butra tokom analnog mi prdne i zafleka mi kurac. Već ga pola sata čistim trljam sapunom čarlijem alkoholom a smrad i dalje prisutan. Jer imo netko sličan problem i kako se riješiti tog smrada?Jebote kožu sam si izlizo od čiščenja.
Probaj razređivaćemMa nisam jako.
Ma evo nakon 15 minuta sapunjarenja mačora i još na kraju stavio losion poslje brijanja na njega miriše kao đentlmen. Ovu malu boli kurac popušila travu i zaspala na mom krevetu i to još na stomak legla i izbacila guzove a guzovi odlični. Budem ju sad jebo do jutra pa makar s mlohavim kurcem.to ti je prvomajski grah, nece to skoro nestati.
pitaj butru neki losion za tijelo, to cime se one mazu samo da ju dotaknes 3 sata poslije ti ruke mirisu valjda ce ubiti miris
Ima koga iz broda i okolice da je nasaI koliko si je platio?
Haha pa prosirio sam je po svojim mjeramaIznutra onda nije tako sitna xD
Cura ima 30 profila ne samo da je najbolja nego i jedinaSofia najbolja a?
i ja bi da se ucimJel ima neka iskusna za seks? Između 30 i 40 godina ali da je nasa
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|