Dat će joj kome se ona svidi. Nije na tebi da ti sudis . Ti da si nek frajer žene bi pričale o tebi i hvalile te. Obični si jadnik i zato bolji pstDebela je i nikakva ko će njoj dat 150?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dat će joj kome se ona svidi. Nije na tebi da ti sudis . Ti da si nek frajer žene bi pričale o tebi i hvalile te. Obični si jadnik i zato bolji pstDebela je i nikakva ko će njoj dat 150?
Sigurno si i ti debela i plastična kad tako govoriš.Dat će joj kome se ona svidi. Nije na tebi da ti sudis . Ti da si nek frajer žene bi pričale o tebi i hvalile te. Obični si jadnik i zato bolji pst
Ne bi te štapom takla ! Al mogu ti sredit da te moja dva frenda crnac guze i razvale supakBi me ti htjela jebat u šupak? Očeš da ti se naguzim? Bi mi lizala šupčić ha Manuela?
Razvalit ću ja i njima i tebi.Ne bi te štapom takla ! Al mogu ti sredit da te moja dva frenda crnac guze i razvale supak
Kad te budem kara u šupak ima da ti razbijem sve hemeroide što imaš.Ne bi te štapom takla ! Al mogu ti sredit da te moja dva frenda crnac guze i razvale supak
Ja sam realna . I ne volim muškarce koji vrijeđaju žene. To rade iskompleksirani muškarci. I da bog da se zaljubio u debelu i oženio juSigurno si i ti debela i plastična kad tako govoriš.
Nemaš sa čime. Čula sam da ti je 13 cmRazvalit ću ja i njima i tebi.
Znam ja da bi ti htjela da ja tebe oženim ali neću.Ja sam realna . I ne volim muškarce koji vrijeđaju žene. To rade iskompleksirani muškarci. I da bog da se zaljubio u debelu i oženio ju
Kad je opušten daNemaš sa čime. Čula sam da ti je 13 cm
Kad te budem kara u šupak ima da ti razbijem sve hemeroide što imaš.
Mene imat ne možeš . A nisi ni moj tip muškarca. Tako da pali od meneZnam ja da bi ti htjela da ja tebe oženim ali neću.
Mene imat ne možeš . A nisi ni moj tip muškarca. Tako da pali od mene
Ne daj božeA jeste se oboje raspištoljili. De se vi kresnite jednom možda se rodi neka kemija.
Mene imat ne možeš . A nisi ni moj tip muškarca. Tako da pali od mene
Ne . Ja nisam plava niti primam kod sebe . Ja radim relax masazu cijelog tijela u njihovom prostoru .Ne bavim se seksomSi to ti?Atraktivna plavuša 36 g.
Atraktivna plavuša 36 g. pruža opuštajuću sportsko medicinsku masažu. Dolazak u moj prostor. Nazovite s povjerenjem.…www.oglasnik.hr
Znam da nisi plava nisi štrumfeta jebo te ja.Ne . Ja nisam plava niti primam kod sebe . Ja radim relax masazu cijelog tijela u njihovom prostoru .Ne bavim se seksom
Jao vjerojatno ima puno starijih mušterijaKaze: “I have a lot of customers”…zato povisila cijenu
Nisam pitao za pola sata, ja obicno idem na sat vremena, odbila je 150e za sat…
Čitam i nigdje ne vidim vrijeđanje osim vas dvojeJa sam realna . I ne volim muškarce koji vrijeđaju žene. To rade iskompleksirani muškarci. I da bog da se zaljubio u debelu i oženio ju
ne znam zasto se pravdas i sebi i nama kurvetino raspalaNe . Ja nisam plava niti primam kod sebe . Ja radim relax masazu cijelog tijela u njihovom prostoru .Ne bavim se seksom
ista situacija jucer, nakon 3 okreta ajd idem na sigurno kod Isis, a ona trazi 200, ponudio joj 150 ali nije pristala, nisam htio iz principa jer sam prije mjesec dana bio kod nje i bilo je 150, na kraju rucni radKaze: “I have a lot of customers”…zato povisila cijenu
Nisam pitao za pola sata, ja obicno idem na sat vremena, odbila je 150e za sat…
kod kojih si se okretao da znamo koja je tuista situacija jucer, nakon 3 okreta ajd idem na sigurno kod Isis, a ona trazi 200, ponudio joj 150 ali nije pristala, nisam htio iz principa jer sam prije mjesec dana bio kod nje i bilo je 150, na kraju rucni rad
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|