OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jako zgodna djevojka tek došla u Osijek oral bez kaze ovisi o higijeni..Meni je bez odralia i to radi jako dobro.Dočekala me u gačicama i grudnjaku ..Zna engeski moze se sporazumit..Apartman jako ljep čisti ručnik. Planiram ponovit uskoro ..

Danas posjetio ovu curu dosta je simpatična i slatka samo mi pušenje bilo s kondomom al oprosti sam joj jel bilo dobro. Nakon pušenja me zajahala i to ono jebački zatim sam je ogrenuo na leđa i misionarski dero neko vrijeme pa doggy na krevetu pa sam joj spustio noge dole i dero ga do kraja. Htio sam joj svržit na guzu al ga nisam mogo vadit iz nje jel mi bilo ljepo pa sam svršio u nju to jest u kondom 🤣 Mala je dosta uska taman idealna za moj kurac. Da sam mogo osto bi cijelu noć s njom.

Danas posjetio ovu curu dosta je simpatična i slatka samo mi pušenje bilo s kondomom al oprosti sam joj jel bilo dobro. Nakon pušenja me zajahala i to ono jebački zatim sam je ogrenuo na leđa i misionarski dero neko vrijeme pa doggy na krevetu pa sam joj spustio noge dole i dero ga do kraja. Htio sam joj svržit na guzu al ga nisam mogo vadit iz nje jel mi bilo ljepo pa sam svršio u nju to jest u kondom 🤣 Mala je dosta uska taman idealna za moj kurac. Da sam mogo osto bi cijelu noć s njom.
Ja opet sad gledam da i ja odem kod nje al dosta mi je više crvenokosi i moja je crvena 😂😭.
A i ova mi se nekako sviđa al neznam da li da odem

Ja sam planirao kod nje, kaze pusenje bez ..sta je tebi rekla kad si joj pisao? I dali je sama u stanu?

Kao price o nekoj Mađi, a Osijek gori i to bas kad mene nema vise tu... Nista, ide drkica lagano, a vi lege samo tarupajte, ne dopustite da sjeme trune u vama... 🙂

Lega u Osijeku gore jedino cijene😂 al kako je tako je. Ništa ne propuštaš jer ovo je sve užas
A gle, ja sam uvijek karao za 100€... 20 ili 30min meni isti kurac, puknem za 15min... Htjedoh reci, da te od 150€ daju 20min za 100€, pa ako ti je samo do praznjenja jaja, kao meni, imas izbora... Ali, do prije mjesec-dva si imao njih dvije, sad ima i gingerica... Mmm... takve volim za razliku od "nekih" 😂😂😂

A gle, ja sam uvijek karao za 100€... 20 ili 30min meni isti kurac, puknem za 15min... Htjedoh reci, da te od 150€ daju 20min za 100€, pa ako ti je samo do praznjenja jaja, kao meni, imas izbora... Ali, do prije mjesec-dva si imao njih dvije, sad ima i gingerica... Mmm... takve volim za razliku od "nekih" 😂😂😂
Poblem je što ja volim duže jebat. Prvo se izdrkam kod kuče ili dam maloj da ga popuši ili ju izjebem pa onda nakon 3 sata idem kod kurve. I onda nema svršavanja ispod 30 minuta 🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh