Lucifer9
Well-known member
Ima sreće znači ja 8 puta išo u Mađu i uspio naić na samo jednu stoperkual da nades stoperku...
Kako ja nisam našo???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima sreće znači ja 8 puta išo u Mađu i uspio naić na samo jednu stoperkual da nades stoperku...
Kako ja nisam našo???
Slučajno naletioal da nades stoperku...
Kako ja nisam našo???
Ma one su ti sve spaljene zato i jesu kurve .Danas dogovorio Zoe, ali me docekala Milena. Ona mi je isto zgodna,tako da mi nije to bilo toliko bitno. Cura je spaljena u pozitivnom smislu i moze se sve super s njom dogovoriti. Pola sata 150. Pusenje ekstremno dobro,za svaku preporuku. Danas je jos tu, rekla je da sutra idu za Split. Znaci da dolazi nova tura XD
Šta si jb ciganke neke za te pwre ili?Ma ne vrijedi te pare danas pošaljem poruku Charlotte Jenifer Bruni Zoe Mileni Lui i ni jedna neće 100 eura za pola sata i rekoh jebite se nevrijedite ni 50. Spremio se i ošo ja lagano za Pečuh dogovorio se s 2 cure za 70 eura i bilo je odlično. Još u povratku kući u Mađi naletio na stoperku i nju isto krenio sa strane u šumi stvarno mi je super bilo
To je u mađarskoj normalna cifra, ne ove lude kurve 200eur 30minŠta si jb ciganke neke za te pwre ili?
GdjeTo je u mađarskoj normalna cifra, ne ove lude kurve 200eur 30min
Ma ako su bile ciganke onda su bile vrhunskeŠta si jb ciganke neke za te pwre ili?
Ziva istina, al nije mi zao novaca i kilometara XD Ova je bila super zanimljivaMa one su ti sve spaljene zato i jesu kurve .
Mi smo još više spaljeni jer im plaćamo 150 eura za pola sata
Ma 150 eura nevrijedi vjerujZiva istina, al nije mi zao novaca i kilometara XD Ova je bila super zanimljiva
Nek spusti na 100 eura za pola sata i eto mene sutra kod njeNavalili na ovu Charlote žena nema više termina za danas haha
Ti rekla ?Navalili na ovu Charlote žena nema više termina za danas haha
Rekla je da ne može više danas, ponudila kolegicu....Ti rekla ?
Koja je kolegica? Jel za trojac?Rekla je da ne može više danas, ponudila kolegicu....
Šta ona nudi sve?095 200 1522
Evo vam broj od vezajice, maserke
Tko joj je kolegica možda oće duo?Rekla je da ne može više danas, ponudila kolegicu....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|