Didica
New member
Ljubomoran?Sta si je htio zenit pa ste imali blizi odnos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljubomoran?Sta si je htio zenit pa ste imali blizi odnos
Spavaj vidis da pricas svasta hahahahLjubomoran?
Ti ne sanjaj. LolSpavaj vidis da pricas svasta hahahah
StetaZadnje sto znam imala je operaciju u 3 mjesecu i rekla je da nece vise dolaziti u Osijek. Ja sam imao malo bliži odnos s njom.
a lea keler se s tim kao ne bavi? ja sam cuo da se itekako bavi samo ne u hrvatskoj nego putuje u spanjolsku njemacku itdVatrena Larisa
Ja sam LARISA seksi i lijepa žena koja voli svoj posao. Smatram se vrlo slatkom i nježnom damom, uvijek zgodnom i…www.oglasnik.hrwww.instagram.com(@lea.kelerr) • Instagram photos and videos
0 Followers, 2 Following, 1,234 Posts - See Instagram photos and videos from (@lea.kelerr)www.instagram.com
lea keler je u malo drukcijem biznisu ova nalazenja joj se vjerojatno ne dajua lea keler se s tim kao ne bavi? ja sam cuo da se itekako bavi samo ne u hrvatskoj nego putuje u spanjolsku njemacku itd
A vidi, ima cura kojima nije problem da im video bude online, a opet ima onih koje to neće, takve obično legnu. Jedna mi je brazilka pokazala nešto kao iksicu, studentica medicine, ovako plaća studij, zaradi đeparac i šalje pare kući.lea keler je u malo drukcijem biznisu ova nalazenja joj se vjerojatno ne daju
Sječam se jedne koju sam jebo prošle godine završili mi sa sexom krene ona tipkat na mobitel kad ono vidim na mobitelu slika nje s dečkom. Reko jadan taj dećko dok je on doma cura mu se kreše okoloA vidi, ima cura kojima nije problem da im video bude online, a opet ima onih koje to neće, takve obično legnu. Jedna mi je brazilka pokazala nešto kao iksicu, studentica medicine, ovako plaća studij, zaradi đeparac i šalje pare kući.
Moderna vremena, možda se loži na to da mu prašiš curu. Komedija bi bila da joj kupuje kondome i traži stanSječam se jedne koju sam jebo prošle godine završili mi sa sexom krene ona tipkat na mobitel kad ono vidim na mobitelu slika nje s dečkom. Reko jadan taj dećko dok je on doma cura mu se kreše okolo
HhahahahahaZadnje sto znam imala je operaciju u 3 mjesecu i rekla je da nece vise dolaziti u Osijek. Ja sam imao malo bliži odnos s njom.
gledas kolodvor, imaju one staklene stepenice, desno od njih je ciglena zgrada tamo ides. bio sam tamo 2 puta u istom stanu, stan je stvarno ok. ako trazis case, case su ispod šanka na sredini dnevneHej di se točno nalazi apartman u trgu lavoslava ružićke 3?
Jel ima kokava u tom stanu ili to za najam?gledas kolodvor, imaju one staklene stepenice, desno od njih je ciglena zgrada tamo ides. bio sam tamo 2 puta u istom stanu, stan je stvarno ok. ako trazis case, case su ispod šanka na sredini dnevne
mene je iznenadilo kako tako mala zgrada ima tako puno stanova. navodno su tu i onu zgradu preko puta gdje je kafic prije dosta godina pregradili i prenamjenili u stanoveJel ima kokava u tom stanu ili to za najam?
Znači tamo ima više apartmana heh za to nisam znao.mene je iznenadilo kako tako mala zgrada ima tako puno stanova. navodno su tu i onu zgradu preko puta gdje je kafic prije dosta godina pregradili i prenamjenili u stanove
ima 2 ili 3 apartmana da se izdaju koliko vidim na bookingu, nego ima dosta privatnih stanova, nekih 20ak stanova su tamo usjeli naslagati, base se iznenadioZnači tamo ima više apartmana heh za to nisam znao.
Planiram posjetit onu Stellu ovih dana a ona je rekla da je u toj zgradi
Tamo nesmijem otić ako krenem jebat neku stanari će odma prijavit policiji i eto sranjaima 2 ili 3 apartmana da se izdaju koliko vidim na bookingu, nego ima dosta privatnih stanova, nekih 20ak stanova su tamo usjeli naslagati, base se iznenadio
na bookingu pise da ima zvucnu izolaciju, trebas otici testiratiTamo nesmijem otić ako krenem jebat neku stanari će odma prijavit policiji i eto sranja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|