Ma stimaMa ne vrijede... Ali opet ovisi koliko su ti puna jaja, pa te boli kurac za pare... Samo bi da ga spakuješ...![]()
Ali njima svima tarifa pocinje sa 150, a to mi malo ipak previse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma stimaMa ne vrijede... Ali opet ovisi koliko su ti puna jaja, pa te boli kurac za pare... Samo bi da ga spakuješ...![]()
Ma trebamo svi spuštat cijene 150 treba bit 1 satpokusas spustit na 100... kod nekih uspijeva![]()
Kako doći do nje, kontakt netko?
insta: sandraslavoniaKako doći do nje, kontakt netko?
I ima li info kakav tko je taJel cuo netko za neku sto prodaje nekretnine 40+ god.? Ne znam vise sta misliti, puno se prica a niko nista ne zna!?
Izgleda da su samo nakpalanja, nitko nista ne odgovara.I ima li info kakav tko je ta
Dođe ti nekih par brazilki i mjenjaju se malo Osijek i malo Sl Brod. Neznam jeste primjetili ali ako ima više njih u Osijeku onda se par vrati nazad za Sl Brod.Dali je netko pratio koja je ruta ovih brazilki...koliko vidim mnoge nakon osijeka odu u sl.brod., kontam da imaju vec rutu kojom idu,pa pokusavam vidjeti sto mozemo ocekivati
Pa logično je da će se rotirati SB i OS.Dali je netko pratio koja je ruta ovih brazilki...koliko vidim mnoge nakon osijeka odu u sl.brod., kontam da imaju vec rutu kojom idu,pa pokusavam vidjeti sto mozemo ocekivati
Bice seksa... JeftinogIsis nam se vratila
Kako izgleda uživo u odnosu na slike?Meni je super s njom…cura se trudi dobro puši i ne gleda na sat kao druge cure…moja preporuka tko hoće ići neće požaliti…
Nije pola sata... 20min je lik napisao... Mislim da je to kod nje moguce jer sam ja za 100€ dogovorio 40min...Nevjerujem…mislim da je to laž…neće ni jedna ići ispod 100€..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|