OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije


Rumunjka vec duze vrijeme tu, ajde neka ode neko do nje i usput joj recite da me odblokira na Whatsapp-u. :D

Te "Unverified" su najvatrenije <3
 
Bio tko?
Koliko se ja sjećam ova je dolazila u Os i hvaljena je bila (ne znam dali je pod tim imenom bila)

S druge strane istočnoeuropljanke su nepouzdane, koliko sam shvatio rijetko kad bude cura sa slika, tako da bi trebalo potvrditi dali je ta
 
Bio tko?
Bio sam ja prosle godine, ona mi je bila prva sa ege pa sam mislio da je super, ali nakon Roxanne i par ostalih shvatio sam da je Sara bila najlosija. Dosta mehanicki i skupo. Cura je sa slika, malo losija neg na slikama, no to je generalno to. Higijena je bila dobra to joj ne mogu prigovorit, ali ne bih ju preporucio.
 

Ako neko bude isao kod Sophie, neka baci recenziju :)
 
Bio sam ja prosle godine, cura je ta sa slika, ima tu negdje moja recenzija za nju. Ja sam bio zadovoljan, od svih istocnjakinja, ona mi je bila najbolja, dobar GFE mi je bio s njom.

Bio sam ja prosle godine, cura je ta sa slika, ima tu negdje moja recenzija za nju. Ja sam bio zadovoljan, od svih istocnjakinja, ona mi je bila najbolja, dobar GFE mi je bio s njom.
Samo bi trebalo potvrditi dali je to ta iza ovog profila jer navodno cure iz istočne europe nisu pouzdani
 
Bio sam na vagi koju podijelit. Poslušao sam savjet ekipe. Bio kod Camille Definitivno najbolja cura kod koje sam bio u Osijeku. A obišao ih dosta. Kulturna Druželjubiva simpatična. Napričali se.,,, Sve naj naj naj. Posao top topova.,, Neradi preko kurca kao njih puno kod kojih sam bio pa otišao u pola posla. Drugu turu nakon priče u pauzi je baš uživala.,, stisne nogama preko leđa i neda van van. Znači vidi se. Kad smo skupusili ona znojna crvena u licu. Promjenila boju. Čak dobio i veću uslugu nego što smo se dogovorili. I naravno negleda na minute. Barem meni nije gledala. Ostao duže od dogovorenog. Definitivno za preporučit. Vrijedi svake lipeeeee. I naravno da sam ju počastio mimo cijene jer je stvarno izuzetna cura.,,,,,,,!!!!!!!! I da ne zaboravim. Hvala ekipi. Koja ju je preporučila. ,,
 
A treba samo u tražilicu potražiti njezino ime i sve će biti jasno.
Cura je TOP i vrlo je teško nešto bolje u kompletu pronaći.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh