OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jedno pitanje za kolege profesionalce...

Meni se stalno mota po glavi da te zenske u godini dana pojebe pola svijeta. Zar se ne bojite spolnih bolesti?
 
Ono na sto ciljam - inace smo izolirani. Npr. jebes Mercedusu, koliko toliko si siguran da nece doci neka bolest koja je ovdje gotovo iskorijenjena (npr. HIV virus). Isto vrijedi i za druge babe koje su se povremeno pojavljivale.

Medjutim ove zenske su nove, dosle tko zna odakle... Ja bi radije sve s kondomom
 

Jedno pitanje za kolege profesionalce...

Meni se stalno mota po glavi da te zenske u godini dana pojebe pola svijeta. Zar se ne bojite spolnih bolesti?
Ja se osobno bojim ali opet je jace od tebe da ides tim damama

Recimo uvijek gledam ovako..
Te cure su mlade i njima je stalo da se paze i da budu zdrave
E sad kod ovih sa EGE jedino mozes dobiti pusenje bez kondoma
To su ipak samo usta rizik da ti prenese nesto je zanemariv

Prije sam redovito curama sa EGE i temeljito lizao picu

Da bi me pocela prati hipohondrija
A kad to krene pocinjes primjecivati simptome
Apstinirao 2 mj
Testirao se na hiv i sifilis i hvala bogu negativan

I sad opet po starom haha
Samo sto ih vise oralno ne zadovoljavam
Izbacio sam to
 
Ja sam se uspio dogovoriti lagano, istina nije nesto bajna u engleskom, ali vidim da je jos kolega tako sa nije toliko tesko. Pitaj jednostavno nesto tipa:
Price?
12:00h ok?
Stay half hour.
Adress?
A ostali detalji sve kako je napisala na profilu radi tako da ne treba nista u detalje ici.
 
Bio danas kod Jade. Zanimljiva priča sve u svemu, dolazim tamo par minuta prije dogovorenog, da bi mi butra rekla kako ipak ne može dogovorenih sat vremena nego samo pola h (i to ako sam već istuširan, hvala Bogu bio sam) tu mi već opadne za pola i hype i želja i volja i sve. Naravno izdrkavanje oko samog ulaska u zgradu i stan, ali dobro to je klasik, međutim dočekuje me Joice a ne Bruna, znam da su već neki pisali da im je ona i ljepša, ali sam htio bas Brunu jer mi se čini da ima daleko bolje dupe, ali šta ću razmišljam već sam tamo, ova se već skinula (po tetovažama sam i skužio da je Joice) a i slatko me nekako gledala bas je htjela kurca (bio sam prvi pa vjerovatno zbog tog). Ništa kreće akcija sa BJ, iskreno ništa spec, po mom ukusu premalo jezika, odnosno ništa dok ja nisam isforso da ju udaram kurcem po jeziku, zbog tog i takvih stvari (stvarno da i da ju se izjebe u usta i DP…) je konačna ocjena za BJ 8/10. Nakon toga sam je probao jebat među sise, ali bezuspješno, strašno loše odradene sise + ima ožiljke veličine zippo upaljača, tako da mi se kita počela spuštat pa sam joj ga vratio u usta, pušila ga minut dva i vata se kondoma, a ja bas imam dojam o vremenu kad su kurve u pitanju i kontam si ostalo mi 5min ako i toliko sad će mi se iznabijat na kitu samo da svrsim na silu, reko samo ga ti puši i kontam si ma svršit ću joj u usta i odo kući, kad me već sjebala toliko. I obavim ja istovar, ona se nešto kao buni (jer nismo dogovorili) ali guta sve do zadnje kapljice. Nije prošlo ni 30sekundi uvati ga ona pusit jebacki, nebi li ga digla (ali jbg u mene nakon sto svrsim rođo mora odmorit bar par minuta inace nema te picke koja će ga dic i tako i biva. Nakon minutu ja rekao ma ništa od tog i pokazujem joj kao na ruku sat (komunikacija riječima je nemoguća) i pogleda ona na mobitel taman prošlo 30min, vata mobitel vidno iznervirana, Google translate tipka i pokazuje “znala sam da će ovako biti” ja napišem zašto, kaže “zato sto nisi opušten”, reko kad si me sjebala u svakom pogledu i legnem. Legne ona pored mene i počne mi ga jednom rukom drkat a drugom tipkat na google, malo popričali, kaze smor joj je Osijek, sve u svemu jedva čeka da ode ali rekla je da su tu još tri dana u međuvremenu se rođo probudio, ona sva ushićena vata se ponovo kondoma, izjebo ju (Doggy), na kraju prošlo skoro sat, a kao ne može sat. Oblačim se, pitam koliko sam dužan kaze ona 980, reko evo ti 600, malo se natezali, ali u konačnici pristaje i odlazim. Prije nego sto sam izašao sam otišao pogledati Brunu koja je sjedila o donjem vesu u dnevnoj i još vise se naživcirao jer mi je 5 puta bolja od ove, a nju sam i htio i odem maltene iznerviran. Gledam sad da se javim da dogovorim za Brunu, međutim blokirali me na whatsappu, nisu im se bas svidjele moje “pregovaračke sposobnosti” i spuštanje s 1000 na 600. Malo ciganski znam, ali u ovom poslu ipak mi plaćamo da jebemo, a ne da nas izjebu, tako da…

Sve u svemu ocjena 7/10, ako gledamo samo uslugu kao uslugu, odnosno zanemarimo koliko su me izjebale.

Znam da sam ga razvukao jebacki, ali ja volim kad netko detaljno napise recenziju, pa onda i ja tako 😆
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh