Visimir dokoljenko
Member
Iskopat će te bily ja ti kažemTjesi se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskopat će te bily ja ti kažemTjesi se
Sta ti bjezgasIskopat će te bily ja ti kažem
Imas ti nekakvih problema kolega.Znaš ti
Uuu jesmo jaki, aj ne seri i nemoj slati linkove s nekim adresam od tvojih provjerenih treba naći će te netkoImas ti nekakvih problema kolega.
Aj nemoj ti srat, očito ti smeta sto jebem za 500kn neograničeno a ti ne haha, a jesi jadan... Kao sto sam rekao, tješi se.Uuu jesmo jaki, aj ne seri i nemoj slati linkove s nekim adresam od tvojih provjerenih treba naći će te netko
Živio rođo nek ti je sa srećom i nek ti nekad izjebeš nešto i đabaAj nemoj ti srat, očito ti smeta sto jebem za 500kn neograničeno a ti ne haha, a jesi jadan... Kao sto sam rekao, tješi se.
Ne brini se ti za mene, ja jebem i za pare i bez. Gledaj svoje dupe, mozda nesta i nadjesŽivio rođo nek ti je sa srećom i nek ti nekad izjebeš nešto i đaba
Ne brini se ti za mene, ja jebem i za pare i bez. Gledaj svoje dupe, mozda nesta i nadjes
Ja kad jebem, vrijeme ne gubimKako sam rekao neka si ti meni živ izdrav i nek ti je sa srećom i idu jebi nešto a ne da gubiš vrijeme
Vidim od toliki pičaka ti našao mene jebat ovdje stvarno si pravi jebačJa kad jebem, vrijeme ne gubim
Okanite se Mercedesakakva je ta željka mercedes
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|