Bonovi bonovi bonovi........
Ovu neka nova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bonovi bonovi bonovi........
Ovu neka nova
Mozes skenirati qr code s aplikacijom, pa dobijes sifru ... A ovi sto te oce prevariti ciljaju na toPozdrav svima
Ako netko može odgovoriti. Koja je opasnost od uplate bonom ako se sakrije kod za isplatu?
Eto brate pa nam javi iskustvaIdem danas u salon Bellissima pa da vidimo šta se nudi
Kolko je za odnos1000kn godišnja članarina koju sam već platio prije skoro mjesec dana.
Masažu cijelog tijela, drkicu i pušenje sam platio 600 kn, nema vremenskog ograničenja. Dirao ju posvuda, jebeno dobra ženska.
Ne radi odnos, ali može se dogovorit da pozove kolegicu koja je, kaže, 30ak god, crna, zgodna.
Nisam pitao, tražit ću idući puta da dođe kolegica.Kolko je za odnos
A dogovor za dolazak jel ona ti kaže kada da dodješ iliNisam pitao, tražit ću idući puta da dođe kolegica.
Kaže da može i u troje
A dogovor za dolazak jel ona ti kaže kada da dodješ ili
Već imam uplaćeno. Idem prvi put. Kolko traje to za 600 knDogovoriš kako se dogovorite, kakvo je to pitanje? Pristup je najbitniji, ne budi direktan na prvu.
Ako uopće želiš išta, reci da si našao stranicu salona na netu, pročitao dobre recenzije blabla.
Nemoj odma pitat za nešto "ispod pulta".
Cca 1hVeć imam uplaćeno. Idem prvi put. Kolko traje to za 600 kn
Pusi bez kondoma? Koliko god ima cca?1000kn godišnja članarina koju sam već platio prije skoro mjesec dana.
Masažu cijelog tijela, drkicu i pušenje sam platio 600 kn, nema vremenskog ograničenja. Dirao ju posvuda, jebeno dobra ženska.
Ne radi odnos, ali može se dogovorit da pozove kolegicu koja je, kaže, 30ak god, crna, zgodna.
Tako se i ja kleti mogu. Zapravo mi nije jasno da još ima likova koji uplaćuju bonoveOpet ona vruća Nikolina na oglasniku. Jel neko uplatio taj bon hahaha ona se kune da nije prevara. Sjenjak 10 kaže adresa.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|