OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Polako, vanily je ivica, to se iz aviona vidi, a ostalo si malo fulao, odi ti na psihijatriju na promatranje, ako ti može pomoći, a o dark webu i mafiji, sanjaj mokre snove
Poricanje nećeš s tim ništa postići. Nisam ja ništa fulao. Meni brojevi govore drugačije... a brojevi nikad ne lažu.
Možeš lagati samo sebe. Pazi samo da prilikom pisanja s dva uređaja se ne sjebeš. Ne znaš kojeg bi uređaja pisao, i s jednog staneš pa pišeš na drugi. A oba uređaja na istoj lokaciji. Zbilja si si slučaj za psihijatriju. Mislim da te i Nimda već trebao skužiti. Koliko ga znam, u stanju je skužiti neke stvari kada uključi mozak. Vjerojatno te već i skužio po rasponu tvog pisanja... samo ga boli briga.

Poricanje nećeš s tim ništa postići. Nisam ja ništa fulao. Meni brojevi govore drugačije... a brojevi nikad ne lažu.
Možeš lagati samo sebe. Pazi samo da prilikom pisanja s dva uređaja se ne sjebeš. Ne znaš kojeg bi uređaja pisao, i s jednog staneš pa pišeš na drugi. A oba uređaja na istoj lokaciji. Zbilja si si slučaj za psihijatriju. Mislim da te i Nimda već trebao skužiti. Koliko ga znam, u stanju je skužiti neke stvari kada uključi mozak. Vjerojatno te već i skužio po rasponu tvog pisanja... samo ga boli briga.
Tebi stvarno nema pomoći, kakvi uređaji, kakve lokacije, pogubio si se totalno, e moj Vikinže, jebivjetre, potraži pomoć, ako nije prekrasno, samo te molim da svoje fikcije o vojsci, mafiji i koje čemu više ne pišeš, i ne drukaj kurve, jer drukeri su najgori ljudi.

Samo mi još reci, jesi ti uopće punoljetan, ili još pišaš u pelene, jer tako mi djeluješ.

ddd2, diablo, deda, Viking... sa koliko ti uređaja pišeš majku ti milu sjebanu u glavi

ddd2, diablo, deda, Viking... sa koliko ti uređaja pišeš majku ti milu sjebanu u glavi
Bountyhounter,Vanily i onaj stari profil klempaveuši koji si imao.
Sa svima se svađaš, kao da tražiš neki izgovor samo da bi popunio tu prazninu u sebi.
Pokušavaš i biti sa kurvama besplatno, no ne daju ti jesi jedan stari, ružni čića.
Sad opet napravio par profila tu da budu u pripravnosti ako ti se jedan otkrije. Budala otkrio sve u jednom potezu. O

Sa svima se svađaš, kao da tražiš neki izgovor samo da bi popunio tu prazninu u sebi.
Pokušavaš i biti sa kurvama besplatno, no ne daju ti jesi jedan stari, ružni čića.
Sad opet napravio par profila tu da budu u pripravnosti ako ti se jedan otkrije. Budala otkrio sve u jednom potezu. O
Ovi koji znaju, mogu bez problema vidjeti tvoju IP adresu. Ovi koji prate forum dosta duže vrijeme, mogu skontati tko si ti.

hahhahhaaa, ovaj profil nisam primjetio do sada. Jebote kako si lud, pa koliko ih imas???

Slobodno se ti tu prepiraj sa kim hočeš. Oni koji imaju klikera u glavi shatit će da nisi normalan.
Obavezno danas uzmi svoju terapiju, no po tvome ponašanju si preskoćio mjesec dana terapiju.

Rekao bi da je tvoj profil ikrak 67, no opet ovaj previše sere. Daje stalno neke lažne informacije.
Za svaku koju sam poslje njega provjerio nije točna. Jedino ona maserka Ines, samo što je ružna da nebi na nju ni bicikl naslonio. Ako si to jebo, svaka ti čast. Forum postao sve što ne treba biti.
Pitam se samo kakve onda budalaštine pišeš i u grupi, no ne zanima me.
Vamo se pišu recenzije, naravno tko hoče.

Da, strasno sam nervozan. Do sada si fulao ceo fudbal, nisi pogodio tko sam u stvari. Naravno da sam ocekivao to posto nemas kapacitet za povezati stvari, ne mozes povezati ni kako skuzimo svaki tvoj profil.
I svaki put se iznerviras, to mi je top 😄 😄 😄 I stavicemo sve na Dark web, vječno ćes biti u kurcu 🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh