Može i meniJel' može i meni neka jeftinjara iz os...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i meniJel' može i meni neka jeftinjara iz os...
Javi se
željka mercedes ?Jel' može i meni neka jeftinjara iz os...
jel imas kontakt?željka mercedes ?
nemam ali ima broj tu na forumu samo ukucaš u tražilicujel imas kontakt?
Imam jajel imas kontakt?
može kontakt u poruciImam ja
Pošalji pa ti odgovorimmože kontakt u poruci
daj link ako jos ideZa tocno tjedan dana, nekima od vas otvaram vrata raja...dobit cete pristup najpopularnijoj EGE Telegram grupi za Osijek.
Neke stvari vam moraju biti jasne, price o lokalnim kurvama ce biti tamo zabranjene. Samo Brazilke, samo EGE i pun gas.
Ako vam to smeta, nemojte ni pokusat aplicirati za ulazak u grupu jer ce te jako brzo biti izbaceni.
Mozete upasti u grupu tako sto cete lajkati ovaj post ili originalni post sto mozete naci ovdje: https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/osjeČko-baranjska-Županija-iskustva-recenzije.1640/post-329268
ILI tako sto ostavite komentar "daj link"
Za tjedan dana svi dobijate link.
Jos jednom govorim, ovo sto spremam za tjedan dana ce promijeniti cijelu EGE scenu za Osijek.
Hocu ljude u grupi koji ce biti aktivni, obilaziti kurve i pisati recenzije.
Jeste spremni? Uskoro polijecemo.
to ti je poznata simona pusacicaoglas na sexsmsoglasi
Sex Osijek Ako volis pusenje a tvoja partnerica ne zeli da ti pusi i lize jaja. Javi se iskusnoj korpulentnoj crnki iz Baranje na whapp 097........
jel netko zvao?
Bio sam par puta kod nje nije bas za preporukuoglas na sexsmsoglasi
Sex Osijek Ako volis pusenje a tvoja partnerica ne zeli da ti pusi i lize jaja. Javi se iskusnoj korpulentnoj crnki iz Baranje na whapp 097........
jel netko zvao
lose pusi?Bio sam par puta kod nje nije bas za preporuku
Nije mi jasno ovo,nije za preporuku ali si ju placao par putaBio sam par puta kod nje nije bas za preporuku
Pa ako si zagorio i ne mozes nac nijednu za male pare da ti isprazni jaja onda odes kod nje i za 40 eurica ti ga isprazni nije nesto ne pusi bas dobro,udavi s pricom i ima 200 kila ja ju ne preporucujem al kazem opet ko bi sad i odma da mu za male pare neka isprazni jaja onda odes kod nje.Nije mi jasno ovo,nije za preporuku ali si ju placao par puta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|