Polako,prvi simptomi se osjete nakon pet godina,a ako se ne liječi u narednih godinu dana krajJa sam ju jebo desetak puta i ništa mi nije ne pričaj gluposti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polako,prvi simptomi se osjete nakon pet godina,a ako se ne liječi u narednih godinu dana krajJa sam ju jebo desetak puta i ništa mi nije ne pričaj gluposti
Ovo je istina sto vam covjek govori, inkubacija moze trajati cak i do 10 godina.Polako,prvi simptomi se osjete nakon pet godina,a ako se ne liječi u narednih godinu dana kraj
zašto uvijek neko piše ovdje gluposti , željka nema sidu ni nikakovu spolnu bolest , stigle ju cigare i tempo života , brzo če ona opet van , to što pišete su glupostiOvo je istina sto vam covjek govori, inkubacija moze trajati cak i do 10 godina.
Odi se ti testirati,biti će ti pametnije,osobito ako imaš ženu.zašto uvijek neko piše ovdje gluposti , željka nema sidu ni nikakovu spolnu bolest , stigle ju cigare i tempo života , brzo če ona opet van , to što pišete su gluposti
testiram se često jer neidem sam kod željke , nisam nikad niš pokupio a vjeruj , imam puno utakmica u nogama , biraj a ne srljaj , no nikad ne reci nikadOdi se ti testirati,biti će ti pametnije,osobito ako imaš ženu.
Znas broj a ne znas nista o njoj. ZanimljivoJel ko zna šta o onoj iz broda evo broj +385998420647
Nego,deda,kako ti se uopće može dići na tako nešta,ja bi se radije bacio u bunar, nego tako nešto jebo.testiram se često jer neidem sam kod željke , nisam nikad niš pokupio a vjeruj , imam puno utakmica u nogama , biraj a ne srljaj , no nikad ne reci nikad
a gle ja u mojim godinama nebiram , platim i deri , neče svaka sa smežuranim dedom ni za lovu , tak je kak jeNego,deda,kako ti se uopće može dići na tako nešta,ja bi se radije bacio u bunar, nego tako nešto jebo.
Pa koliko imaš godina?a gle ja u mojim godinama nebiram , platim i deri , neče svaka sa smežuranim dedom ni za lovu , tak je kak je
haha dva i pol puta više od tebePa koliko imaš godina?
Zanima me, da nam do kada ću moći jebavati,koja je granica.haha dva i pol puta više od tebe
Dva i pol puta,zar 80,uau,svaka čast.Zanima me, da nam do kada ću moći jebavati,koja je granica.
80 i jebač,sada si me utješio,odmah mi je lakše.Dva i pol puta,zar 80,uau,svaka čast.
aj dobro 71 , jednom tjedno platim , toliko mi treba , malo je problem , ne volim ove preko agencija a ovih naših sa PO nema baš , lažnjake njušim na prvi poziv80 i jebač,sada si me utješio,odmah mi je lakše.
Ako ima neko da je lajkao a da ga nisam ubacio u grupu, neka mi se javi privatnom porukom.
Znaci ne komentirati tu nego posaljite mi poruku.
Grupa️
Ako saznaš ili probaš javiJel netko bio kod ove?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|