NaughtyBoyNA
Member
Jel zna neko neku iz miholjca ili okolice rakitovica, gat itd da daje, dzabe il pare svejedno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javila sekako znas
I meni, bit će da se javila starimaJavila se
Da nije krivo ime???kako znas
Daj linkPohotna stigla u Osijek
" tu sam do nedelje druzenje kod mene sat 150 e klasika.oral.anal "I meni, bit će da se javila starima
Isto, copy paste" tu sam do nedelje druzenje kod mene sat 150 e klasika.oral.anal "
Previše lega200e sat
Fejk ako je u tom hoteluJe čudno da neka daje adresu u Hotelu Waldinger?
Javi se meni , ja sam maserkaJel ima koja da nije fake oglas koji traži paysafe bon? Masaža nekakva? Može i bez happy enda, bitno da je maserka dobra
Pa Šta to tebe boli , dabe izgled ako ne odradi dobro . Ove starije znaju znanjeJebote svi zapeli na mercedušu takozvanu babu bez sise a tu na egeu imate Cris žena ipo pa ljudi nemojte me jebati
Jel bude kod tebe hepy end?Javi se meni , ja sam maserka
Zavisi o tome dali muškarac to želi.Jel bude kod tebe hepy end?
Konačno netko da nešto pametno kaže. Ali zbog takvih kradljivaca koji vrijeđaju žene a ni sami nisu bog zna šta su žene većina osli van . Tako da ako budete i dalje bezobrazni i odavali informacije o stanu adresi i vrijeđali ostat će vam samo pederija neznm sta vi ocekujete od tih recenzija, druze 100 ljudi 100 cudi, ja volim mrsave, neko debele, neko trpi i arogantne cure, neko trazi ovo ili ono a neko ne, recenzija jedino vrijedi da cura nije fake ili zajeb da ne ispostuje termin, a ovak neko napise recenziju pa ti trazis jos detaljnije, pa jos recenzija, pa opeet nesto se izmislja, bgte odes na vrata i pitas, radiss to i to, cijena i jebes ili se okrenes i odess.. sta sad treba ovdje elaborate pisat o tome.. mada ima ovih koji vole da pisu recenzije ali to spada vec u erotske price..
Bilo mi je malo sumnjivo pa sam tražio da mi pošalje svoju trenutačnu sliku što nije napravila. Zato sam otišao kod Brune koja je barem 10 godina starija nego na slikama tako da je i to za zaobići.Fejk ako je u tom hotelu
Mudro zborišKonačno netko da nešto pametno kaže. Ali zbog takvih kradljivaca koji vrijeđaju žene a ni sami nisu bog zna šta su žene većina osli van . Tako da ako budete i dalje bezobrazni i odavali informacije o stanu adresi i vrijeđali ostat će vam samo pederi
Tel: 064/677-677
|
|
|