OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

jesi ti procitao review? na hrvatskom pedro da stavlja ocjenu...pa iz aviona se vidi fejk...eto nema ni profila vise...pistaco mislio sam da si iskusniji
Vjerova ili ne stvarna osoba cak mi je slađa uživo. Super odradi posao stvarno nemam niti jednu primjedbu. Ajde možda malo sporazumjevanje nezna baš engleski. Sve ostalo strastveno odradi. Ako vam se svidjaju slike svidjeti ce vam se i uzivo.

Bio danas kod ove
Cura mi je još bolje izgleda uživo. Ima ljepo fit tjelo dobru guzu al ima male sise premda mi to nije problem bolje to nego silikoni hahaha. Što se tiče pušenja cura ga odlično odradi a seks da i ne spominjem ispočetka polagano a kasnije smo se prašili ko zečevi. Da sam mogo uzet cjelu noč uzo bi al nemogu 😄 uzo pola sat al pošteno ga ispraznio.

Bio danas kod ove
Cura mi je još bolje izgleda uživo. Ima ljepo fit tjelo dobru guzu al ima male sise premda mi to nije problem bolje to nego silikoni hahaha. Što se tiče pušenja cura ga odlično odradi a seks da i ne spominjem ispočetka polagano a kasnije smo se prašili ko zečevi. Da sam mogo uzet cjelu noč uzo bi al nemogu 😄 uzo pola sat al pošteno ga ispraznio.
E sad bi i ja skoknuo do nje al danas mi mala zagrebala zubom po glaviću i sad neću moć 2 tjedna jebat moram ćekat da mi prođe

Ma ponekad stvarno zna bit divlja nekad je uvati ludilo da kad skaće po kurcu kosti mi izbije a imam jedno 108 kila haha a ona 50. puno me puta i izgrebala 🤣
Ja se sjećam jedne, tako se nabijala da me kost iznad kurca više od tjedan dana bolila, samo sam gledao šta radi i molio Boga da ga ne slomi

Bio danas kod ove
Cijena za pol sata ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh