ddd2
Well-known member
Meni se čini da je netko uzo vijagru a ne pivuviš ddd2 kako piva čini čuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se čini da je netko uzo vijagru a ne pivuviš ddd2 kako piva čini čuda
i od pive se diže ..Meni se čini da je netko uzo vijagru a ne pivu
o bože petra ,je opet zloćesta bilaImaš jednu malu u Višnjevcu više od pola grada zna za nju da se voli jebat. Nemogu ti reć puno ime i prezime ovdje ali reču ti inicijale. P.P
Ajde pošalji u inbox ako boga znašImaš jednu malu u Višnjevcu više od pola grada zna za nju da se voli jebat. Nemogu ti reć puno ime i prezime ovdje ali reču ti inicijale. P.P
Lažan oglas sad je kao u Italijiprobaj se javit pa vidi koliko te može muljati
na netu piše da je osoba sa slike 170 cm a na ege oglasu 154
nacionalnost joj je kineskinja a na ege ruskinja
previše kontradiktornosti
Znam ga ali tebe neznamAjde pošalji u inbox ako boga znaš
A šta da se upoznamo prvoZnam ga ali tebe neznam
Imaš ti neku svoju droljicu da se prvo upoznam s njom ako imaš reci mi u poruci onda ću ti ja javit z aovu. Dogovoreno?A šta da se upoznamo prvo
A evo pretpostavit ću da joj prezime ima veze sa puškaranjem pa mi samo potvrdi ako sam na dobrom traguImaš ti neku svoju droljicu da se prvo upoznam s njom ako imaš reci mi u poruci onda ću ti ja javit z aovu. Dogovoreno?
jadna damaA evo pretpostavit ću da joj prezime ima veze sa puškaranjem pa mi samo potvrdi ako sam na dobrom tragu
Bravo lega posto si pravi snajperistA evo pretpostavit ću da joj prezime ima veze sa puškaranjem pa mi samo potvrdi ako sam na dobrom tragu
Nebi ja to zvao damom bratejadna dama
dam je damaNebi ja to zvao damom brate
a šta ako tvoja dedukcija i šesto ćulo griješi ,šta ondaJa sam inače iz Josipovca pa sam uključio svoje logičke super moći i metodom dedukcije došao na korak do otkrivanja identiteta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|