ddd2
Well-known member
Meni se čini da je netko uzo vijagru a ne pivuviš ddd2 kako piva čini čuda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se čini da je netko uzo vijagru a ne pivuviš ddd2 kako piva čini čuda![]()
i od pive se dižeMeni se čini da je netko uzo vijagru a ne pivu
o bože petra ,je opet zloćesta bilaImaš jednu malu u Višnjevcu više od pola grada zna za nju da se voli jebat. Nemogu ti reć puno ime i prezime ovdje ali reču ti inicijale. P.P
Ajde pošalji u inbox ako boga znašImaš jednu malu u Višnjevcu više od pola grada zna za nju da se voli jebat. Nemogu ti reć puno ime i prezime ovdje ali reču ti inicijale. P.P
Lažan oglas sad je kao u Italijiprobaj se javit pa vidi koliko te može muljati
na netu piše da je osoba sa slike 170 cm a na ege oglasu 154
nacionalnost joj je kineskinja a na ege ruskinja
previše kontradiktornosti
Znam ga ali tebe neznamAjde pošalji u inbox ako boga znaš![]()
A šta da se upoznamo prvoZnam ga ali tebe neznam
Imaš ti neku svoju droljicu da se prvo upoznam s njom ako imaš reci mi u poruci onda ću ti ja javit z aovu. Dogovoreno?A šta da se upoznamo prvo![]()
A evo pretpostavit ću da joj prezime ima veze sa puškaranjem pa mi samo potvrdi ako sam na dobrom traguImaš ti neku svoju droljicu da se prvo upoznam s njom ako imaš reci mi u poruci onda ću ti ja javit z aovu. Dogovoreno?
jadna damaA evo pretpostavit ću da joj prezime ima veze sa puškaranjem pa mi samo potvrdi ako sam na dobrom tragu![]()
Bravo lega posto si pravi snajperistA evo pretpostavit ću da joj prezime ima veze sa puškaranjem pa mi samo potvrdi ako sam na dobrom tragu![]()
Nebi ja to zvao damom bratejadna dama![]()
dam je damaNebi ja to zvao damom brate
a šta ako tvoja dedukcija i šesto ćulo griješi ,šta ondaJa sam inače iz Josipovca pa sam uključio svoje logičke super moći i metodom dedukcije došao na korak do otkrivanja identiteta![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|