ovako inače ne dajem recenzije, ali ne mogu ostat ravnodušan nakon posjete, dama je stigla u srijedu . jučer je aktivirala pa odijevila razlgeda i provjerav šta če biti: javio sma joj se popodne da vidm jel dosputna , i onda pononno oko 21:00. vrijema profilu piše do 21:30.. pitam da li postoji mogučnos posjeta , da se mora rezevriat 1h sat ranije . ok i kasno sam došo kasno sa posla i da ju želim posjeti več duže vrijeme ali nikao da dođe u os.. ok odgovri mogu doći , doalzimu 21:40 . kada sam doš na vrat otvra vrat crnom ogrtaču sexi.Ja se ispričavma jer sam kasno i šta doalzim mimo vremen ( dajem joj bobnonjeru u znak isprike, neču imat prilike ju posjtit dog boravi ona uredu , naravno na engesklo bez goggle trans.. dama zna engleski . . usluga , ako tko ide pokažite poštovanje dami buddite ljubazni sa njom i ona če bit prema vam , nemoj te bit krkani poštuje u vidit če te da nečete požali t od smaog početka do kraj prodenog vremna do kraj (usliga 190/ plu tip ) mislit če te da ste na nebi jer izgleda prekrasno ,ljepša nago na slikam .. za mene savršenstvo.. i ope ču je posjti jer mislm da se to nemože nači takva , bolji doživljan sa Damom nego sa dijevojkom osta osma sam bez riječi !!