Dal mozes ti kao musterija nadrljat?Dečki imam informaciju da je jučer pala YANNA od strane plavi tako da pazite šta radite..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal mozes ti kao musterija nadrljat?Dečki imam informaciju da je jučer pala YANNA od strane plavi tako da pazite šta radite..
Možeš ako te na djelu uhvate..Dal mozes ti kao musterija nadrljat?
Ozbiljno? Koje su posledice?Možeš ako te na djelu uhvate..
Platit ces da je*es i jos ces platit da budes je*anOzbiljno? Koje su posledice?
A vidim da joj jos postoji oglas na EGEDečki imam informaciju da je jučer pala YANNA od strane plavi tako da pazite šta radite..
Kolike su kazne?Platit ces da je*es i jos ces platit da budes je*an
Tako jeJa ne znam o cemu vi blebecete, ali po nasem zakonu musterija nije ni u kakvom prekrsaju.
Pa ja samo pitam posto stvarno nisam upucen.Ja ne znam o cemu vi blebecete, ali po nasem zakonu musterija nije ni u kakvom prekrsaju.
Vjerojatno je promijenila apartman...i ja sam joj govorio da nema diskrecije niti malo. Sve kuće okolo, ulaz s ulice... čekanje i parkiranje ispred kuće... A možda je došlo neka druga pod tim oglasom. Tko će ih znati više...Na pocetku bosutskog? A meni dala adresu skoro pa u dgu
1000 kn 1 hJa sam bio kod dotične. Znaci koga zanima dominacija jako je dobra ima opremu i ona je jako seksi. Traži 1000 kuna sat vremena.
Nemoraš ti hodat samo legneš i raširiš nogeHey guys..promasila sinoć stepenicu i sjebala zglob noge..ne mogu hodati, a kamoli nesto drugo-))..uzimam bolovanje
Lova'ya all
Nisam bas toliko dosadna-))Nemoraš ti hodat samo legneš i raširiš noge
Možeš ti i jahatiNisam bas toliko dosadna-))
Dovoljno je da samo okrenes guzu i to je toHey guys..promasila sinoć stepenicu i sjebala zglob noge..ne mogu hodati, a kamoli nesto drugo-))..uzimam bolovanje
Lova'ya all
1000 kn 1 h
Jel znaš kakvu iz broda imaš broj1000 kn 1 h
ee brate de mi se javi u dm vidim da si doktor za pice ahahahah da te pitam za jednuMene su isto sterale u kurac kao zadnjeg degenerika....a bio sam doista kulturan...
Jel možda neku iz brodaee brate de mi se javi u dm vidim da si doktor za pice ahahahah da te pitam za jednu
Iz OsJel možda neku iz broda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|