meni je poslala slike ali na stomaku je imala tetovazu, tako da vjerovatno na ege niti nisu njene slike
Ako je to ta zenska, slike su iste neke
u Becu 100/150eur aa kad nas 150/200eur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je poslala slike ali na stomaku je imala tetovazu, tako da vjerovatno na ege niti nisu njene slike
Ako je to ta zenska, slike su iste neke
u Becu 100/150eur aa kad nas 150/200eur
kad ces shvatiti da one traze matematiku sa manje klijenata a za vise novaca..Više klijenata bi imali kad bi spustili cijenu bilo bi dobro i njima i nama
A kad je bila u Zadru jebala se više za manje pare hehe koja ti je to logika?kad ces shvatiti da one traze matematiku sa manje klijenata a za vise novaca..
Uzas fujImamo legicu dana
Legica dana 28.6.2023.
Više fotki legica potraži OVDJE. Legice dana tretmanom sunčanja u solariju časti Centar ljepote Elite. >> Legica danasib.net.hr
Treba doć do mađeZar se treba objasnjavati osnove? Ponuda i potraznja, sto ih ima manje u Osk (kurvi), to im je cijena veca, usporedjujrs s drugim gradovima, di ih ima 5x vise, pa skidaju cijenu zbog lonkurencije, Madji lose kurve pojebes za 40€\1h, one bolje za 70/1h, s cijelim paketom
Imamo legicu dana
Legica dana 28.6.2023.
Više fotki legica potraži OVDJE. Legice dana tretmanom sunčanja u solariju časti Centar ljepote Elite. >> Legica danasib.net.hr
A neš ti puta, za sat i 15 minuta si iz centra Osijeka u centru PecuhaTreba doć do mađe
Na na egeu nama ni jedna u Pečuhu. Jel ima neka druga stranica?A neš ti puta, za sat i 15 minuta si iz centra Osijeka u centru Pecuha
Pa sigurno
I kakvo je iskustvo s njomnije anita, bio sam kod anite
Hmm.bio sam kod ove lani.i to je Anitta.na forumu dobre recenzije ko voli BBW.ugodna.odlicna zenska.doli je malo sira.pusenje odlicno.svrsio po cicama.meni jako dobra.ali velika i ako ne volis takve nis.I kakvo je iskustvo s njom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|