Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me može br za dogovor
Dali može kontakt
simona ima neki kontakt
Priv kontakt idealno poziv telegram 092 376 9361Evo da podijelim iskustvo od neki dan.
Simonapusacica (Simona iz Belog Manastira) - javio joj se na wapp, kaže da se profesionalno bavi pušenjem, 40 evropskih. To "profesionalno" mi je malo zazvonilo, ali mogu reći da mi je leđnu moždinu isisala kroz kurac. Naravno, guta. Dogovor je bio kroz par poruka, pušing u autu. Čitao sam malo recenzije, pretpostavio što me očekuje, tako da mi seks nije bio u planu.
Susret je bio u dogovoreno vrijeme, ona raspoložena za priču, popušila cigaru, onda popušila meni. Samo pušenje se da dogovoriti na susretu, doslovno te pita kako voliš i želiš, hoćeš jače, slabije, brže i drži se toga.
092 376 9361
Zoraneee,kako sestra?Čovječe ti si isti kao njih dvojica pederčina/ transića.
Pitbull na kvadrat.
Čitao sam tvoje recenzije.
Pojebo si cijeli ege i više.
A ova dva bipsića , kevću kao psi u avliji.
Niko ne dolazi da ih jebe u guzu pa tu dobijaju prostor i vrijeme za reklamu.
Odjebi ih u skokovima i uhvati se onoga u čemu si dobar:
Recenzije o pičkama.
Pičaka ima kao salate ali njih dvojica čekaju da opet u Osijek dođe TS Manuela.
Njih dvojica, @Jiji7 i @ddd2 su mu dvojica najboljih drugova
Ova Simona nema veze sa mnomPriv kontakt idealno poziv telegram 092 376 9361
Ti si nešto podrkala, daš svoj broj i onda kažeš da nemaš veze sama sa sobomOva Simona nema veze sa mnom
Prije desetak dana....ista priča, nemam što dodati. Odradi pošteno 40 €.Evo da podijelim iskustvo od neki dan.
Simonapusacica (Simona iz Belog Manastira) - javio joj se na wapp, kaže da se profesionalno bavi pušenjem, 40 evropskih. To "profesionalno" mi je malo zazvonilo, ali mogu reći da mi je leđnu moždinu isisala kroz kurac. Naravno, guta. Dogovor je bio kroz par poruka, pušing u autu. Čitao sam malo recenzije, pretpostavio što me očekuje, tako da mi seks nije bio u planu.
Susret je bio u dogovoreno vrijeme, ona raspoložena za priču, popušila cigaru, onda popušila meni. Samo pušenje se da dogovoriti na susretu, doslovno te pita kako voliš i želiš, hoćeš jače, slabije, brže i drži se toga.
Nesta nije u redu sa glavomTi si nešto podrkala, daš svoj broj i onda kažeš da nemaš veze sama sa sobom
Koji je tvoj kontakt?Ne, nego mislim da mi je netko probao šifru i sad se zajebava s accountom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|