Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žalosno za jedan Osijek to je jedno od pokazatelja kakva smo sredinaIzgleda da merceduša za cijelu Osijek i okolicu napaja hehehh a eto makar ona ima ako ništa drugo
Imaš nešto boljeJebala vas mercedusa vise .
Odron stari
Koji ne znas jel gore izgleda ili gore zvuci i ubija sa pricom
Ma nema...nema love za nju pa mora drkatiImaš nešto bolje
Prijatelju ja imam love koliko ti vjerojatno nisi nikad vidioMa nema...nema love za nju pa mora drkati
Sve okBila je sala samo više
JebotePrijatelju ja imam love koliko ti vjerojatno nisi nikad vidio
To je kao prvo
Kao drugo posjecujem cure da EGE redovito, zadnji put danas, predzadnji u subotu dali je to ok ?
I da derno sam i merceduso zato i govorim to sto govorim iz prve ruke
Zivio
Šta se sve neče ljudi sjetit samo da se domognu para. Al žalosno ima neki koji i nasjednu na toOvo je vrh nove vrste prevare, "butra" objavi da trazi lika,ali bez prostitucije,cim se javis, odg. Eto nasla vec nekog, ali zna ona bosanku koja se profesionalno bavi sa seksom, tu vec smrdi razgovor, jer nisam ni pitao, al ajde dosadno mi pa da vidimo, javim se doticnoj, rokne cooy/paste por. Sta sve radi, koliko, te da trazi abon, ali ne treba nista slati unaprijed, malo nize, al za adresu treba se sarat i bla bla bla ... Je li itko toliko glup da nasjedne na to?
Brate imaš 120 000 eura da posudiš treba mi za jedan posao ?Prijatelju ja imam love koliko ti vjerojatno nisi nikad vidio
To je kao prvo
Kao drugo posjecujem cure da EGE redovito, zadnji put danas, predzadnji u subotu dali je to ok ?
Zivio
Da pogodim otvaraš bordelBrate imaš 120 000 eura da posudiš treba mi za jedan posao ?
Bolje da si napisao onda informacije o curama koje si posjetio na Ege umjesto da se pokušaš pohvaliti sa tim... Veća korist!Prijatelju ja imam love koliko ti vjerojatno nisi nikad vidio
To je kao prvo
Zivio
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|