Nepopravljivost1992
Active member
I EGE se nacisto pokvario
Od 5 profila za Osijek
Svih 5 laznjaci
Od 5 profila za Osijek
Svih 5 laznjaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je?Jel nekog zanima domina Talia
ZanimaJel nekog zanima domina Talia danas je kod mene.
Sta te zanima tocnoZanima
Ne ja isto nemam iskustva preferira dva robaZanima ali trazi sa iskustvom
Odakle je, kakva je, izgled, iskustva, kontakt?Sta te zanima tocno
Iz osijeka je ima 40 godina mrsava brineta jako dobro izgleda stroga u dominaciji ja imam dobra iskustva s njom kontakt tel:Odakle je, kakva je, izgled, iskustva, kontakt?
Ili si ti?Iz osijeka je ima 40 godina mrsava brineta jako dobro izgleda stroga u dominaciji ja imam dobra iskustva s njom kontakt tel:
+385976432727
Ajd objasni sta tocno radi ta domina,sta dopusta,sta pruza,odnosno kakve uvjete ima. Znam gledao sam domine,ali nisam nikad to dozivio. Kakvo je iskustvo i sve ostalo?Iz osijeka je ima 40 godina mrsava brineta jako dobro izgleda stroga u dominaciji ja imam dobra iskustva s njom kontakt tel:
+385976432727
Koliko love trazi?Iz osijeka je ima 40 godina mrsava brineta jako dobro izgleda stroga u dominaciji ja imam dobra iskustva s njom kontakt tel:
+385976432727
Znaci sat vremena 1000 kuna kosta bude i vise od tog vremenaKoliko love trazi?
Znaci domina radi sve doslovno ima jako dobru opremu za vezanje i mucenje.Ajd objasni sta tocno radi ta domina,sta dopusta,sta pruza,odnosno kakve uvjete ima. Znam gledao sam domine,ali nisam nikad to dozivio. Kakvo je iskustvo i sve ostalo?
Cek ti nekom platis da tebe bicuje?Znaci domina radi sve doslovno ima jako dobru opremu za vezanje i mucenje.
Feminizacija,anal play,plug,foot fetish,vezanje,bicevanje,piss nemoras sve to raditi i jos po zelji radi zahtjeve moze zesca dominacija i blaza. Dosta stroga voli da slusas naredbe. Iskustvo jako dobro kao prava domina oprema vrh. Ona jako seksi ima 40 godina jako dobro dupe i seksi stopala.
Jel znas sta je domina?Cek ti nekom platis da tebe bicuje?
Ma znam...nego se tebi cudimJel znas sta je domina?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|