Sisata i guzata
Well-known member
Ovo je tema losa ponuda, nije u redu spamati radi budalastina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok pa sta moraju iznajmljivati apartman3 u centru. Pa imaju i ostatatk grada. Pa nema tu kriminala, otmica i silovanja da moraju biti u strogom centru.Skuplji apartmani/stanovi za rent. Manje stanova za rent zbog potresa. Ono što se i da iznajmit te strah bit unutra. Ono što valja je preskupo (pa su i cure preskupe). Dosta ekipe samo traži slike na whatsapp i onda ništa ne dogovore. Ima tu razloga...
Ventura kod nas u Zg od 8 ponudjenih dvije su unverifeid, jednu ok znamo da se kao trpa gang bang. Jedna je moguca tranny post op. Dvije se ne javljaju. I onda je tu famozna cristal koja je nekulturna. Bonnie koja trazi uplatu unaprijed. i ko nam ostane onda od tih 8?Od tih 278 su većina unverified.
Svako jebe ono sto si moze priustiti i ono sto zeli. To nema nikakve veze s losom ponudom.Kaj ce vama bolja ponuda kad jebete gabore za 3 glave
Ok pa sta moraju iznajmljivati apartman3 u centru. Pa imaju i ostatatk grada. Pa nema tu kriminala, otmica i silovanja da moraju biti u strogom centru.
Osim kod Sisate, ona je 24h na dan ovdje na forumuprije da je to borba za kurac a ne za opstanak
Stari a kad sam ja rekao da zelim jebat dobru ribu za 3 glave. Al ako dam vec 2000 kn onda ocekujem da bude dobra. i vjerujem da ima tu i na forumu ljudi koji bi dali te novce za nesto dobro. I u Zagrebu isto.Kakva god da ponuda bila, za 3 glave dobru ribu neces jebat
Pa ne znam, zato sam, i otvorio temu. Mozda ima nesto u tome sto Sig kaze, no ne bi tu dao previse znacaja. Jasno mi je zasto je domaca ponuda slaba. No nije mi jasno zasto ima tako malo strankinja. Zna biti i cura koje traze 1200 kn a izgledaju dosta bolje od vecine nase ponude ili od svih s nase ponude. Tako da 1200 kn za mladu lijepu curu sat vremena sumnjam da ima malo ljudi koji bi dali te pare. Naspram 800 kuna domaci šišmiš iz plavog oglasnika. I onda Beogra duplo vise stanovnika od Zg. Znaci kod nas bi trebalo biti barem 50 cura svakodnevno naspram Beogradskih 278 jebemu.Dobro i koji je po tvom razlog lošoj ponudi? Čak bih se i najprije složio sa SiG i rekao da je stvar mentaliteta. Pa kad žene odu tamo osjećaju se bolje dok rade svoj posao.
pa sta nije nepravda. Ono Zagreb zadnja rupa na sviralu.ma nepravda totalna, evo statistika kaže da srbi jebu više, ajde razumijem da imaju više cjepiva ali ovo....ma treba zaratit opet
Prijatelju ja stalno jebem dobre ribe za 2 soma i vise, zpr uopce ne idem kod ovih gabora, ovaj forum mi sluzi da znam gdje da ne idemStari a kad sam ja rekao da zelim jebat dobru ribu za 3 glave. Al ako dam vec 2000 kn onda ocekujem da bude dobra. i vjerujem da ima tu i na forumu ljudi koji bi dali te novce za nesto dobro. I u Zagrebu isto.
Pa super, no nemaju svi te mogucnosti nazalost. Malo razumijevanja nikad nikom nije naskodiloPrijatelju ja stalno jebem dobre ribe za 2 soma i vise, zpr uopce ne idem kod ovih gabora, ovaj forum mi sluzi da znam gdje da ne idem
S time da 2 soma ne garantiraju dobru ribu.Prijatelju ja stalno jebem dobre ribe za 2 soma i vise, zpr uopce ne idem kod ovih gabora, ovaj forum mi sluzi da znam gdje da ne idem
Istina, to je jos gore kad se desiS time da 2 soma ne garantiraju dobru ribu.
Za mene je dobra ženska ona koja osim šta dobro izgleda i susret odrađuje s entuzijazmom, a ne preko kurca.
Jer bilo ih je plaćenih 2 soma, bez prigovora izgledu, al su susret odradile za 0 kn.
Tako da za 2 soma možeš računati da ćeš dobiti žensku koja dobro izgleda, ali i ne da će susret odraditi kako treba.
Uzas izgled, otpad od otpada dobijamoEvo došle dvije nove Španjolke. Obje starije i ružnije od prethodne garniture a traže skoro duplo više para. Možda je to jedna od tajnih novih antikorona mjera
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|